REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Per neseniai pasibaigusias Niujorko, Paryžiaus, Milano ir Londono mados savaites dizaineriai pristatė ateinančių metų pavasario/vasaros madas. Didelis dėmesys jų kolekcijose buvo kreipiamas ne tik į drabužius, bet ir batelius. Tad šiandien garsūs mados kūrėjai pataria, kokių aukštakulnių reikėtų ieškoti!

REKLAMA
REKLAMA

Kitų metų šiltasis sezonas pakvies rinktis įdomaus dizaino batelius. Savo simpatijas turėtumėte skirti tiek pastelinių, tiek ryškių spalvų aukštakulniams. Vis dar išliks madinga juos nešioti su kojinėmis. Dar keletas karščiausių pavasario topų - bateliai nukirstu galu bei medinis jų padas.

REKLAMA

Aukštakulniuose taip pat dominuoja džiunglių variacijos su spalvotomis krokodilo ar gyvatės odos užuominomis. Dėmesį taip pat atkreipia įvairios detalės: raišteliai, grandinėlės, gėlės, nėriniai, blizgios sagutės, lako intarpai ar kaspinėliai. Beje, dauguma dizainerių itin akcentuoja kulniuką, kuris tampa originaliu batelio papuošimu.

Daugiau stilingų idėjų, kurias siūlo Etro, Missoni, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Versace, John Galliano, Marc Jacobs bei daugelis kitų, - nuotraukose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų