REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tikra tiesa, kad kai kuriuos išvaizdos trūkumus gali ištaisyti tik skalpelis. Bet prieš renkantis plastinę operaciją reikėtų gerai apsvarstyti, ar tų „trūkumų“ negalima pakoreguoti kitais būdais. Didžiojoje Britanijoje atlikta anoniminė moterų apklausa. Nemažai jų teigė, kad prieš plastines operacijas gydytojai nutylėjo kai kurias svarbias detales.

REKLAMA
REKLAMA

Teks pataisyti, kainuos brangiau

Prieš operaciją kiekvienas pacientas guodžiamas, kad viskas bus gerai. Tačiau daugeliu atvejų atsitinka taip, kad pacientų įsivaizdavimas apie operaciją ir jos pasekmes dažnai nesutampa su medikų. Nors, rodos, abi pusės, susėdusios prie nubraižyto „maketo“, prieina prie bendro sutarimo. Statistiškai beveik trečdalį operacijų sudaro ne pagal paciento norus pakeistos nosies formos taisymas. Tiesa, apie tai, kad nenusisekęs bandymas patobulinti nosytę kainuos dvigubai brangiau, pacientai sužino tik po operacijos.

REKLAMA

Jums reikia psichoterapeuto pagalbos

Nemaža dalis į plastikos chirurgus besikreipiančių žmonių turi liguistą poreikį tobulinti savo kūną. Dažnai tokie žmonės įsivaizduoja, kad pašalinę trūkumus jie lengviau susiras darbą, susipažins su žmonėmis taps atviresni ir laimingesni. Tačiau statistiškai tokiems žmonėms vienos procedūros nepakanka, o atliktų operacijų kokybė jų netenkina. Galiausiai tokie žmonės tampa psichoterapeutų klientais, nepigiai sumokančiais, kad išmoktų mylėti save tokius, kokie yra.

REKLAMA
REKLAMA

Nusiurbiam ir jūs kaip smilga

Liposakcija, kitaip riebalų nusiurbimas, išties gali daugeliui žmonių padėti sulieknėti. Tačiau jei manote, kad po šios procedūros džiaugsitės tobulomis formomis ir pamiršite kelią į plastikos chirurgo kabinetą, verta gerai pamąstyti gal geriau padirbėti metus sporto klube? Daugeliu atveju po šios operacijos tenka daryti kitą – šalinti suglebusią odą, kuri netekusi daug riebalinio audinio toje vietoje tiesiog karos. Antra vertus, jei nusisiurbusios visus riebaliukus nepakeisite savo gyvenimo būdo, gana skausmingą procedūrą teks kartoti vėl. O kaip žinia pakartojimai kainuoja brangiau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susitiksime po dešimties metų

Krūtinės didinimas šiandien tapo įprastas reiškinys. JAV ji tokia populiari, kad tėvai ją šešiolikmetėms dukroms dovanoja gimtadienio proga. Tačiau kaip ten bebūtų, tai rimta operacija, kurios metu gali kilti įvairiausių komplikacijų. Be to, krūtinės implantų „galiojimo laikas“ – 10 metų. Taigi praėjus šiam terminui juos teks keisti naujais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų