REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos prieš kelias savaites žiniasklaidai „iškilmingai“ apie skyrybas pranešę Radvilas Bubelis ir Mia, greičiausiai, vėl kartu. Pora žurnalistų buvo pastebėta oro uoste. Tačiau nei vienas jų patvirtinti pasklidusių gandų apie atsinaujinusią draugystę nenorėjo.

REKLAMA
REKLAMA

„Balsas.lt“ kalbintas R. Bubelis tik tarstelėjo, jog jųdviejų santykiai su Mia „draugiški“. Paprašytas pakomentuoti, kaip, pasak jo, apibrėžiami „draugiški santykiai“, vyras paprašė perskambinti vėliau.

REKLAMA

Tačiau po valandos su Radvilu pasišnekėti nebepavyko – į skambutį atsiliepė pati Mia. Nežinia, ar „draugiški“ santykiai apibrėžiami ir tokiomis paslaugomis, tačiau dainininkė supyko paklausta apie pasklidusius gandus. Moteris patikino, jog nei ji, nei jos buvęs (ar dabartinis?) draugas apie tai kalbėti nenori.

„Radvilas ne koks Minedas, kad skambinėtumėte visą dieną“, – supykusi išrėžė moteris, paprašyta prie telefono pakviesti Radvilą.

Gal vyras išties neturėjo noro bendrauti su žurnalistais dėl vakar patirtos traumos: po vakarienės Vilniuje esančiame restorane „Esse“ R. Bubelis, nepastebėjęs stiklinių durų, trinktelėjo į jas. Trinktelėta stipriai, mat nuvažiavus į ligoninę nukentėjusiam buvo diagnozuotas nosies lūžis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų