REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus aukštosios mados savaitė pristatė ne tik karščiausias išskirtine prabanga dvelkiančias drabužių tendencijas, bet taip pat neliko abejinga ir įvairiems aksesuarams. Garsiausi mados atstovai – Chanel, Christian Dior, Valentino, Elie Saab, Jean Paul Gaultier – prie couture drabužių derino puošnias rankines, išraiškingus galvos apdangalus ar įvarius papuošalus. Neliko nepastebėti ir artėjančio rudens/žiemos sezonų madas pristatantys aukštakulniai.

REKLAMA
REKLAMA

Chanel

Chanel mados namai su išradinguoju Karlu Lagerfeldu priešakyje šį kartą pasiūlė aukštakulnius su auliuku. Lako detalės, paraukimai bei perlai atrodė elegantiškai, prabangiai ir kartu žaismingai. Pažvelgus į kolekcijoje dominavusius batelius, buvo galima nuspėti ir pagrindinę jos idėją. Įkvėpimo sėmęsis iš prabangių Rusijos caro rūmų, K. Lagerfeldas juos papuošė aukso detalėmis bei gėlių motyvais.

REKLAMA

Christian Dior

Įdomios formos kulniukas, ploni dirželiai ir ryškios spalvos. Štai tokius batelius avi Christian Dior mados namų moteris. Įspūdingais ir išskirtiniais kolekcijų pristatymais garsėjantis dizaineris John Galliano juos kviečia nešioti  prie dailių pūstų sijonų ar margaspalviais gėlių žiedais papuoštų suknelių.

Valentino

Didelių ovacijų susilaukė Valentino mados namai ir jų kolekcija, skirta romantiškai ir pirmąją meilę išgyvenančiai merginai. Prie puošniomis gipiūro ir nėrinių variacijomis pagražintų suknelių buvo derinami ne itin aukšto kulno bateliai. Jie dekoruoti plunksnomis, kaspinėliais ar blizgiais karoliukais. Originaliai ant podiumo atrodė ir odinių kojinių bei batelių derinys.

REKLAMA
REKLAMA

Elie Saab

Prabangos netrūko ir Elie Saab kolekcijos pristatyme. Jis pakerėjo gausiomis šifono, nėrinių ir blizgučių detalėmis. Prie klasikinių nugarą išryškinančių suknelių dizaineris derinio zomšinius ir odinius batelius su didele platforma. Papildomo žavesio suteikė prie jų priderinti užtrauktukai.

Jean Paul Gaultier

Dizaineris Jean Paul Gaultier ant rudens/žiemos podiumo perkėlė moterišką eleganciją ir Paryžiaus dvasią. Modelių galvas jis papuošė gigantiškais turbanais, kūno linijas pabrėžė atlasinėmis ar perregimo audinio suknelėmis, prie kurių priderino tinklines pėdkelnes ir juodus, raudonus ar rudus aukštakulnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų