REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Per pastaruosius kelerius metus aukštakulniai tapo pagrindiniu visų madą mylinčių merginų aksesuaru. Nors anksčiau 15-17 centimetrų aukščio kulniukai buvo siejami su striptizo šokėjomis, dabar tokio aukščio bateliai jau niekieno nebestebina. Iki šiol bene labiausiai šokiravo neseniai iš pasaulio pasitraukusio, mados genijaus Alexander McQueen sukurti bateliai, siekiantys 25 cm aukštį. Tačiau, kaip sakoma, tobulumui, o ir kulniukų aukščiui, ribų nėra. Atrodo, jog mados mylėtojoms teks pamiršti patogumą, nes neseniai buvo sukurti dar įspūdingesnio aukščio bateliai...

REKLAMA
REKLAMA

Rumunų dizaineris Mihai Albu savo naujausioje batų kolekcijoje pristatė net 30 centimetrų aukštį siekiančius batus. Nenuostabu, kad prieš pasukdamas mados keliu M. Albu buvo architektas. Šių batelių dizainas tikrai primena architektūros šedevrą. Tam, kad sukurtų tokio aukščio batelius, dizaineris naudojo dvigubas ar net trigubas platformas, kulniuką „pailgino“ prijungdamas kamuoliuko formos detales. Kai kuriems batams sukurti įkvėpimo sėmėsi iš prieš kelis metus Marc Jacobso sukurtų batelių – itin aukštą ir siaurą kulniuką sutvirtino iš platfomos išnyrančiu horizontaliu kulnu.

„Aš sukūriau chaosą“. Tokius žodžius ištarė M. Albu, po šios kolekcijos pristatymo. Naujuosius batus žudikus atiduodame jūsų teismui.

Renata Mykolaityte

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų