REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Startrash.lt pasiekė labai smirdantis gandas! Šaltiniai informuoja, kad talentingoji dainininkė Mia – mėto cigarečių nuorūkas pro langą!

REKLAMA
REKLAMA

Puikieji paparacai mergužėlę užfiksavo nusikaltimo vietoje!“Antradienį  Mia pastebėta be sąžinės graužaties mėtanti pro automobilio langą nuorūkas. Tai ivyko Narbuto – Saltoniškių sankryžoje, ties “Panorama",- pasibaisėjimo neslėpė startrash.lt šaltiniai.

REKLAMA

“Maža to, ji rūko automobilyje, kai jame yra ir mažametis vaikas! Yra nuotraukos, bet pats metimo procesas neužfiksuotas, nes niekas tokio kiauliško poelgio nesitikėjo. Bet, kad cigaretė skrido pro langą, tai  100% pats mačiau.", -tvirtina rūkalės elgesį stebėję startrash.lt šaltiniai.

“Tiesa pasakius, nežinau ar automobilyje buvo pačios Mios sūnus, bet kad ant galinės sėdynės sėdėjo vaikas, tai – faktas!", – patikslino vaiko sveikata susirūpinę gandonešiai.

Visi žinome, kad “pasyvus rūkymas" – labai kenksmingas! Ypač vaikams! Tai negi Mia taip nesaugo vaiko sveikatos?Mama rūko, šiukšlina aplinką ir dar dūmais “nuodija" vaiką?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų