REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV laidų vedėja, "Olialia" mergaitė IEVA STASIULEVIČIŪTĖ (21) prisistatė nauju amplua - neseniai ji debiutavo kaip ketvirtoji grupės "Yva" narė. Pritapusi, tačiau grupėje nepradingusi I.Stasiulevičiūtė į savo naują veiklą žiūri kaip į dar vieną avantiūrą. Tradiciškai į klausimus apie draugą Vytautą Šapranauską pirmoji "Yva" brunetė neatsakinėja.



- Kaip tapai "Yva" nare?

TV laidų vedėja, "Olialia" mergaitė IEVA STASIULEVIČIŪTĖ (21) prisistatė nauju amplua - neseniai ji debiutavo kaip ketvirtoji grupės "Yva" narė. Pritapusi, tačiau grupėje nepradingusi I.Stasiulevičiūtė į savo naują veiklą žiūri kaip į dar vieną avantiūrą. Tradiciškai į klausimus apie draugą Vytautą Šapranauską pirmoji "Yva" brunetė neatsakinėja.



- Kaip tapai "Yva" nare?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Iš pradžių mes visos tapome draugėmis. Dažnai kartu leisdavome laisvalaikį. "Yva" tebuvo mūsų santykių įforminimas. (Juokiasi.) Kalbant rimčiau, "Yva" merginoms labai norėjosi pokyčių, o man tai yra dar viena avantiūra.

REKLAMA

- Ar iki grupės "Yva" esi dainavusi, lavinusi balsą?

- Ne. Bet kad galiu dainuoti, žinojau seniai. Dainuoti aš mėgstu. Ir balsą turiu labai neblogą. Pati išsigandau išgirdusi įrašų studijoje. (Juokiasi.)

- Koks tavo indėlis į grupę "Yva"?

- Manau, man atėjus grupėje padaugėjo individualumo. Dabar visuomenė žino ne tik Natalijos, bet kiekvienos grupėje dainuojančios merginos vardą.



- Kokios muzikos klausaisi?

- Šiuo klausimu esu labai lanksti. Kai vairuoju, mielai klausausi džiazo, jei giminės iškilmės, skamba ir Katunskytė, ir Cicinas, ir "Yva".



- Vedi TV laidas, pradėjai dainuoti - kokių dar talentų turi?

REKLAMA
REKLAMA

- Neaišku, ar čia talentai, ar aš tiesiog esu imli naujovėms...

- Pati esi Vilniuje gyvenanti kaunietė. Ką manai apie konfrontaciją tarp Vilniaus ir Kauno?

- Manau, kad tai yra normalu, nes Vilnius yra dabartinė, o Kaunas - buvusi sostinė.

- Kuo skiriasi šių miestų gyventojai?

- Kaip negalima sakyti, kad visi vyrai - kiaulės, taip neįmanoma ir vieno bruožo priskirti visiems vilniečiams ar kauniečiams. Bet pastebėjau, kad Kaune žmonės labiau puošiasi ir... ne visada pataiko.

- Tau labiausiai patinkanti vieta Vilniuje?

- Su merginomis labai pamėgome "Cosy" kavinę. Ten nuostabi atmosfera. Ten mus pasitinka fraze: "Panos, vėl salotų su krevetėm?" (Juokiasi.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar dažnai lankaisi naktiniuose klubuose?

- Oi ne. Nesu iš tų žmonių, kurie kiekvieną savaitgalį nenustygsta vietoje - taip reikia kažkur išeiti. Man taip gali nutikti kartą per tris mėnesius ar net pusmetį.



- Kaip elgiesi nepažįstamųjų kompanijoje?

- Mėgstu pabūti stebėtoja.

- Studijuoji psichologiją. Ar ketini dirbti šioje srityje?

- Mokausi daugiau iš smalsumo. Tai labai universalus mokslas. Manau, jis man pravers kiekvieną dieną, kiekvienoje situacijoje.

- Kaip planuoji savo tolesnę karjerą?

- Bijau ją prognozuoti. Prieš porą mėnesių nė pagalvojusi nebūčiau, kad tapsiu ketvirtąja "Yva" nare. Niekada nežinai, kaip gyvenimas pasisuks.

REKLAMA

- Ar laikai save gražia?

- Kiekvienas esame gražus. Jei savęs nelaikyčiau gražia, būtų labai kvaila. Žinoma, viskas su protu. Bet... Taip, aš jaučiuosi išvaizdi. Kartais - net patraukianti dėmesį. (Šypsosi.)



- Jei reikėtų rinktis tarp grožio ir proto?

- Jaučiuosi puikus to derinys: esu nei per daug graži, nei per mažai protinga.

- Ar būna, kad aplinkinių dėmesys trukdo?

- Tiek nesusireikšminu ir tikrai nejaučiu per daug dėmesio. Nesu badoma pirštais. Nemanau, kad žmonės susieja "maksimoje" konservuotus žirnelius perkančią mergaitę su ta, kuri lipa į sceną.

REKLAMA

- Ar televizija, scena reikalauja daug laiko skirti išvaizdai?

- Vienam, kad gerai atrodytų, reikia labai daug investuoti į save, kitam - ne. Kaip sako: geriems daug nereikia, blogiems nepadės. (Šypsosi.) Nesu iš tų, kurios labai mėgsta teptis įvairiais kremais ir visomis kitomis priemonėmis... Kremas man - vonios interjero detalė. Manau, svarbu būti švariai, tvarkingai ir turėti skonį.

- Ar turi fetišą?

- Visus pinigus galiu išleisti drabužiams. Ypač man gražūs vyriški drabužiai. Manau, jiems siuvami gražesni nei moterims. Mėgstu drabužius ir man labai malonu, kai mane pavadina viena stilingiausių. Stengiuosi šį statusą puoselėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ar išgyventum be aukštakulnių?

- Aukštakulniai gražu, bet kaip aš jų nemėgstu... Atsivaikščiojau su jais Kaune. Dvyliktoje klasėje kiekvieną dieną į mokyklą ėjau su aukštakulniais - kur buvo mano protas? O dabar aš neišlipu iš minkštų versto kailio aulinukų. Man pirmiausia svarbu komfortas.



- Tavo mėgstamiausias "Laisvalaikio" aprangos stilius?

- Mėgstu paprastai, bet ne prastai. Pastaruoju metu renkuosi ramesnę aprangą: neutralesnį klasikinį stilių, pastelinius atspalvius. Nuo blondiniško periodo šis laikotarpis skiriasi kaip diena ir naktis! Žmonės pamato mano senas nuotraukas ir nesuvokia, kad jose esantis ir priešais stovintis žmogus - tas pats.

REKLAMA

- Kokia tavo nuomonė apie plastines operacijas?

- Nespjaunu į jas. Pateisinu viską, kas proto ribose. Manau, ateis laikas ir aš taip pat ką nors pasikoreguosiu. Bet mano amžiui tai būtų kraštutinumas. Aš už plastines operacijas. Tik manau, kad žmogus turi tam subręsti ir jausti saiką.



- Dabar populiaru didinti krūtinę...

- Dėl mažos krūtinės nekompleksuoju. Man gražu maža krūtinė ir esu tikra, kad yra ir tokių vyrų, kuriems maža krūtinė patinka. Nesijaučiu dėl to anomalija. Jei vaikinas renkasi merginą pagal krūtinės dydį, tai man

labai gaila ir to vaikino, ir tos merginos.



- Ką veiki laisvalaikiu?

REKLAMA

- Mėgstu gaminti, žiūrėti filmus - patinka ne banalūs.



- Kokį filmą rekomenduotum "Laisvalaikio" skaitytojams?

- "Pusryčiai pas Tifani".

- Minėjai, kad gamini - kokius patiekalus?

- Verdu aštrius ukrainietiškus barščius, labai pamėgau įvairias lapines salotas. Džiaugiuosi, kad galiu sau leisti gaminti kartą per savaitę, o ne tris kartus per dieną. O labai dažnai ruošiu maistą su telefonu prie ausies - man pataria močiutė.

- Ar turi fobijų?

- Bijau aukščio.

- Kiek pinigų tau reikia uždirbti per mėnesį, kad pakaktų?

- Kad ir kiek uždirbtum, jų vis viena mažai.



- Be ko gyvenimas nemielas?

- Ar pavardėmis vardyti? (Juokiasi.) Kol esu alkana, negaliu galvoti apie saugumo ir meilės poreikį. Kai jaučiuosi soti ir saugi, galvoju apie meilę, o tada - jau apie savirealizaciją. Tai aukščiausias lygmuo, ne visi jo pasiekia, bet, manau, siekti verta.

- Kaip save apibūdintum?

- Esu realistė, kuri į gyvenimą žiūri su geru humoro jausmu.

Tekstą parengė Elena NIKONOVAITĖ.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų