REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mus pasiekė siaubingai šlykštus gandas apie galimą korupcijos skandalą “Lietuvos ryto televizijos” rengiamame konkurse „Miss Lietuva“. Pasirodo, rinkimuose vyksta siaubingos intrigos!  Pasipiktinęs kaunietis su startrash.lt pasidalino savo įtarimais!

REKLAMA
REKLAMA

Vyrukas spėja,  jog gražiausios moteriškės karūnos laimėtoja – jau aiški! Ar tikrai taip gali būti? Prisistatyti nenorėjęs vyras papasakojo, kad karūną gauti bando projekto vedėjo Egidijaus Sipavičiaus žmonos draugė Žaneta Pikšilingienė.

REKLAMA

“Žaneta yra gera Sipavičiaus žmonos draugė! Sipavičienė Žanetą net į “Misis Lietuva” atranką atlydėjo ir labai palaikė! Specialiai seku projekto laidas kiekvieną sekmadienį ir įtariu, kad Egidijus gali padėti savo žmonos draugei! Televizija sako, kad dalyvėms būsimos užduotys nėra žinomos, tačiau ne kartą jutau, kad Žaneta užduotis žino iš anksto”,-  pasakojo pasipiktinęs kaunietis.

“Aš tikrai nenustebsiu, jei Žaneta ir laimės šį konkursą. Manau, kad tokiuose rinkimuose negali dalyvauti organizatorių giminės, draugai ir artimieji. Tai nesąžininga kitų moterų atžvilgiu!”, – piktinosi vyriokas!

Tad ar gali būti, kad “Misis Lietuva” konkurso laimėtoja jau aiški?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų