REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusio šeštadienio „Chorų karų“ laida buvo lemtinga – su projektu teko atsisveikinti vienam žiūrovų pamiltam chorui. Žmonės nenorėjo atsisveikinti nė su vienu kolektyvu. Tą įrodė aktyvus jų telefoninis balsavimas. Iš viso choristai su savo generolais sulaukė net 52 086 žiūrovų palaikymo skambučių.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai neišgelbėjo Mios ir Panevėžio choro – jie, susumavus dviejų laidų balus, turėjo palikti šou. Mios ir žaliojo choro atlikta legendinė „Hiperbolės“ daina „Pamiršk mane“ nepakerėjo komisijos. Priešingai nei klaipėdiečių pasirodymas. Susumavus dviejų laidų rezultatus, į pirmą vietą išsiveržė Deivis ir jo dangiškas Klaipėdos choras, itin artistiškai atlikęs „Anties“ dainą „Kažkas atsitiko“. Pasirodymas sužavėjo tiek komisiją, tiek žiūrovus. Jie Deivio chorui atidavė 10 942 balsus.

REKLAMA

Šeštadienio koncerte netrūko staigmenų. Bene didžiausia: Vytauto Šapranausko muzikinis debiutas. Jis savitai atliko maestro Stasio Povilaičio šlagerį „Švieski man vėl“. Nors maestro ir atsisakė dainuoti garsiausią savo šlagerį, – tą vakarą teisėjavęs S. Povilaitis scenos neišvengė – jis padainavo kitą legendinį kūrinį „Sudeginti tiltai“.

Artėjančio šeštadienio kovose choristams teks ištverti dar didesnę įtampą – jų laukia lemiama kova dėl patekimo į trejetuką.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 žiūrovų nuo šiol laukia dvigubai daugiau dainų. „Chorų karai“ šį šeštadienį „kariauti“ pradės dar prieš TV3 Vakaro žinias – 18.10 val. ir tęsis iškart po jų – 19.00 val. Kiekvienas choras turės sudainuoti po dvi dainas, o artėjančios laidos tema ne iš pačių lengviausių – „Pasaulio šalys“. Kiekvienas choras turės atlikti pasirinktos šalies dainą originalo kalba. 

Dvigubai daugiau dainų ir netikėtumų – jau šio šeštadienio „Chorų karuose“ 18.10 val. ir 19.00 val. tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų