REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį šeštadienį, sausio 16 d., 19 val., „TV3“ tiesioginiame eteryje išvysime naujausią dainų konkursą „Chorų karai“, kuriam šiomis dienomis intensyviai ruošiasi ir atlikėja Mia.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš labai džiaugiuosi, kad šiame projekte nėra ir nebus jokios „sintetikos“. Čia viskas vyks gyvai, pradedant atlikimu, baigiant tiesiogine transliacija. Tai, žinoma, sukelia šiokį tokį stresą tiek dalyviams, tiek laidos kūrybinei grupei, tačiau tik gerąja prasme, nes kas gali būti maloniau atlikėjui už gyvą dainavimą tiesioginiame eteryje?“ – kalbėjo Mia ir negailėjo pačių gražiausių žodžių savo kuruojamam chorui, kurį surinko Panevėžyje.

REKLAMA

 „Noriu sugriauti visus blogus mitus apie Panevėžį ir jo gyventojus. Ten sutikau labai „fainus“ žmones ir labai „fainą“ jaunimą - jie ne tik labai gerai dainuoja, tačiau yra ir aktyvūs, talentingi, šviesūs, entuziastingi. Mūsų choras - labai vieningas, tai pajutau nuo pat pirmos akimirkos. Labai susibendravome, net mūsų muzikiniai skoniai sutampa. Kadangi esu choro vadas, veidas ir pagrindinis organizatorius, tai darbo tikrai daug. Labai dažnai tenka važinėti į Panevėžį, o šiomis dienomis dar dažniau, juk jau šį šeštadienį pirmą kartą startuosime per televiziją. Mums labai padeda kūrybinė grupė, stilistai, choreografai, bet pagrindinė atsakomybė krenta ant mano pečių,“ – pasakojo Mia.

Muzikos Žinios info.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų