REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mados namų „Fashion Gates“ buvusi valdybos pirmininkė Asta Valentaitė iš savo sutuoktinio Laimučio Pinkevičiaus kotedžą, automobilį ir pusę milijono litų gaus net tuo atveju, jeigu iki oficialių skyrybų bus neištikima. Maža to – gražuolė neištikimybės galės net neslėpti nuo vyro!

REKLAMA
REKLAMA

Patikimi šaltiniai teigia, kad po vestuvių sutuoktiniai oficialiai patvirtino susitarimą, kuriame A. Valentaitė įsipareigojo būti ištikima savo vyrui. Jeigu šį įžadą gražuolė  sulaužytų, ji prarastų bet kokią teisę gauti kompensaciją bei išlaikymą. Tačiau šiandien šis pasižadėjimas jau nebegalioja!

REKLAMA

Paskalų portalas Paspausk.lt gavo įrodymų, kad L. Pinkevičius pakeitė vedybinę sutartį, kurioje nurodė, jog sutinka sumokėti sutuoktinei kompensaciją ir skirti išlaikymą po skyrybų net tuo atveju, jeigu skyrybos įvyks dėl A. Valentaitės neištikimybės.

Anksčiau Paspausk.lt jau skelbė, kad skyrybų atveju L. Pinkevičius savo žmonai įsipareigojo nupirkti 1,5 mln. Lt vertą namą (kotedžą) arba butą, atiduoti automobilį bei išmokėti 500 tūkst. litų kompensaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų