REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į LNK vienam vakarui sugrįžęs buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas šou „Muzikos akademija“ ne tik vertino jaunus dainininkus, bet ir su nostalgija prisiminė „Kelio į žvaigždes“ laikus. Netrūko ir juokelių apie politiką.

REKLAMA
REKLAMA

Šou dalyviai šįkart dainavo duetais su žymiausiais šalies dainininkais.

„Toks jausmas, kad viskas, kas Lietuvoje blogai, padaryta vyrų. Ir ne tik politikoje“, - šou komisijos nario kėdėje įsitaisęs kalbėjo A. Valinskas po Ato ir Irenos Starošaitės pasirodymo. Mat Atas, anot Valinsko, „net nenorėjo žiūrėt į Ireną, pats sau buvo gražiausias“.

REKLAMA

„Taip taip. Moteris negali būti viena. Štai, Arūnas Ingą net į Seimą nusivedė dėl darnaus dueto“, - kalbėjo komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis.

„Pirmininke Mindaugai, nedarykite gėdos. Jei darysit gėdą, mes jus atstatydinsim“, - vėliau kalbėjo Arūnas. Publika prapliupo juokais, prisiminusi paties A. Valinsko atstatydinimą iš Seimo pirmininko posto.

Tačiau Stasiulis nebuvo atstatydintas. Po seksualaus dainininkės Baibos ir MA studentės Eglės šokio jis teiravosi Seimo nario: „Ar neprasilenkia šis pasirodymas su nepilnamečių apsaugos nuo neigiamos informacijos įstatymu?“. Valinskas nesutriko: „Tikrai ne. Jaunoji karta tegul mato tokius pasirodymus ir tiki, kad Eglė su Baiba kažkada taps Tinomis Turner“.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs LNK muzikinių  projektų kūrėjas ir vedėjas po Radži ir Nerijaus dueto pasinėrė  į prisiminimus. Būtent Valinskas ir atvedė Radži į žvaigždes – kadaise patikėjo juo ir priėmė į realybės šou. „Grįžau ketverius metus atgal. Tas pats muzikinis projektas, ta pati televizija, tos pačios dainos, šokėjos tos pačios, jų rūbai tų pačių spalvų, tik vedėjas kitas...“. – kalbėjo politikas.

Dėl išlikimo šįkart kovėsi Rūtelė (taip nutarė dalyviai), dvynės Gabija ir Goda (taip nusprendė radijo stoties „Lietus“ klausytojai) ir Atas (taip nutarė komisija). Atas triuškinančiai laimėjo kovą – surinko 4951 žiūrovų balsą. Rūtelė irgi liko projekte (3100 balsų). Iškrito Gabija su Goda (980 balsų).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į projektą grįžo praėjusį kartą iškritusi Justina – komisija jai suteikė šansą. Šanso laukia ir dvynukės – kitą penktadienį jos dainuos ir komisija spręs, pasigailėti jų ar ne.

„Muzikos akademija“  – penktadieniais, 20.30 val., per LNK.



Rūtelė, dvynės Goda ir Gabija, Atas



Irena Starošaitė ir Atas



Arielė ir Vaida Genytė



Visi projekto dalyviai



Vudis ir Onsa



Eglė ir Baiba



Žilvinas Žvagulis ir Justina



Kafka ir Atlanta



Radži ir Nerijus



Arūnas Valinskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų