REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvarbus ruduo savo šaltais pirštais atneša ne itin malonią šaltų, lietingų orų dovaną, taip mus priversdamas slėptis po šiltais ir patogiais paltais. O ką daryti, kai šilumos ir patogumo neužtenka? Kai šalia to, norisi atrodyti stilingai ir gaiviai?

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalas "Fmag" skuba į pagalbą ir pristato karščiausias (o gal sakyti, šalčiausias?) šių metų viršutinių lauko drabužių tendencijas.

REKLAMA

Išryškintas liemuo

Paltai ir švarkai su apjuosiamu diržu per liemenį yra išties protingas pasirinkimas. Nepaisant šilumos sulaikymo funkcijos, diržas puikiai išryškina liemenį taip sukurdamas grakštų, moterišką siluetą.



Chloe, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Lanvin



Išryškinti pečiai

Daugelis tendencijų atkeliavo iš praeitų rudens/žiemos sezonų. Šiek tiek pakeitusi savo variacijas, topų viršūnėse išlieka išryškintų pečių linija. Aštrūs, pūsti, drapiruoti ir iškirpti pečiai - tai, ko jums reikia drąsiai žingsniuojant stilingo rudens gatvėse.

REKLAMA
REKLAMA



Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Salvatore Ferragamo



Marc Jacobs, Givenchy, Hermes



Mezginiai


Šilti, stori megztiniai neretai gali pakeisti patį paltą. Savo jaukumu užburiantys kiekvieną moterį, minkšti mezginiai, rodos, įsikurs daugelio mūsų spintose. Idėja rudens įvaizdžiui: storas megztinis ar mezginiais dekoruotas švarkelis, skinny odinės kelnės ir ilgaauliai batai.



Missoni, Kenzo, Pringle of Scotland

Kailiniai paltai

Kailis visada bus madingas. Šią teoriją įrodo kiekvienais metais daugelio dizainerių siūlomos naujos ir klasikinės kailinių paltų variacijos. Žinoma, jei esate prieš natūralių kailių naudojimą, dizaineriai jums pasiūlys rinktis dirbtinį jų pakaitalą.  Sintetiniai kailiai ne tik atrodo kaip tikri, bet ir savo švelnumu pastariesiems nė kiek nenusileidžia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Kenzo, Michael Kors, Dolce&Gabbana

Kailinės detalės

Kailines paltų ir švarkų detales mėgsta ir šiam rudeniui siūlo daugelis dizainerių. Kailinės apykaklės ar rankovės suteikia drabužiams išskirtinos prabangos jausmą.



Salvatore Ferragamo, Givenchy, Lanvin

Oda

Odiniai paltai yra ne mažiau populiarūs už kailinius. Ir oda, tenka pripažinti, yra daug praktiškesnė: lietaus šalyje odinį paltą galėsite dėvėti visados, o štai kailinius - tik išskirtinai sausomis dienomis.



Dries Van Noten, Donna Karan, Givenchy



Prada, Yves Saint Laurent, Hermes

3/4 rankovės

3/4 rankovės kiekvieną drabužį paverčia įdomiu ir originaliu. Tokio tipo rankoves dar labiau išryškina ir tampa tarsi neatskiriamas aksesuaras - ilgos pirštinės.

REKLAMA



Salvatore Ferragamo, Missoni, Ossie Clark

Retro

Būkime įkvėpti 1940's mados. Retro stiliaus paltukai leis jums pasijausti nepaprastai moteriškomis ir gracingomis.



Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera



Trumpi švarkeliai

Norėdamos pabrėžti savo rock chic jausmus, rinkitės trumpučius švarkus. Jie gali būti pasiūti iš odos, kailio, gausiai puošti kniedėmis arba paprastučiai. Šalia tokio tipo švarkų puikiai derės džinsai ir didžiausia šių metų tendencija tapę batai aukščiau kelių. Rock's not dead, girl!

REKLAMA



Anna Sui, Nina Ricci, Rodarte, Gucci

Ryškios spalvos

Būkite drąsios! Rinkitės absoliučiai ryškių spalvų paltus. Rožinė, geltona, violetinė, žalia.. Kodėl g ne? Užtenka to, jog dienos būna apsiniaukusios - švytėkite ir spinduliuokite džiaugsmu!



Tommy Hilfiger, Michael Kors, Marc Jacobs



Smėliniai atspalviai

Moterims, kurios yra labiau klasikos šalininkės, puikiausiai tiks kuklus, tačiau elegantiškas ir puikiai išryškinantis moterišką figūrą smėlio spalvos paltas.



Chloe, Max Mara, Ralph Lauren, Dries Van Noten

Lietpalčiai

Lietpalčiai, žinoma, ir šį rudenį labai stilingi bei madingi. Tad drąsiai rinkitės tokį kasdienai: pasipuoškite juo eidamos į studijas, mokslus ar darbą. Prie lietpalčio priderinusios stilingus aukštakulnius sukursite tobulą business woman įvaizdį.



Tommy Hilfiger, Burberry Prorsum, Michael Kors, Yves Saint Laurent

Aušrytė Žilovaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų