REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A.Nedzinskas mirkoautobusą perdažys Lietuvos vėliavos spalvomis

Įsisiūbavus skandalui dėl Seimo primininko ir Tautos prisikėlimo partijos vadovo Arūno Valinsko veiklos, laida „Nuo...iki...“ domisi, kaip gyvena jo ištikimiausi bendražygiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tie, kurie paliko pramogų pasaulį ir paskui savo vedlį pasuko politikos link.

Antanas Nedzinskas žurnalistus priėmė savo tėvų sodyboje Alytuje ir pirmiausia parodė naujausią  kolekcijos pirkinį – senovišką hipišką autobusėlį. Antanas „Volkswagen Combi“ ketina perdažyti trimis Lietuvos vėliavos spalvomis ir važinėti pas savo rinkėjus. Pakvietęs pokalbio prie kavos, Antanas „Nuo...iki...“ kūrybinė grupę vaišino ir savo sodo gėrybėmis. Keistuolis Seimo narys prisipažino, kad, nepaisant skandalų, susijusių su Valinsku, jaučiasi ramus ir užtikrintas. Jis tikina liksiantis ištikimas Arūnui Valinskui, neketina mėtytis ir bus su tuo, kuris jį atvedė į didžiąją politiką iki galo.

REKLAMA

Kita ištikima Valinsko bendražygė, buvusi gera Arūno žmonos Ingos draugė Donalda Meiželytė ; jaučiasi įskaudinta ir išduota. Moteris šiuo metu yra sustabdžiusi savo narystę Tautos prisikėlimo partijoje ir dar negali pasakyti, kokiu politiniu keliu pasuks. Įsižeidusi Donalda „Nuo...iki...“ žurnalistei Giedrei Talmantienei kalbėjo aštriai ir skandalingai, nešykštėdama kritikos savo kolegoms. Nors Donalda sako nenusivylusi politika, prisipažįsta, kad, dirbdama televizijoje, ji gyveno kur kas geriau. Nors nepasakė tiesiai šviesiai, bet žinoma dainininkė balsavime ko gero palaikys savo buvusį kolegą ir draugą Arūną Valinską.

Du Arūnu Valinsku patikėjusių  žmonių likimai – pirmadienį 20.10 per LNK. 



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų