REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl žinomos moterys parduoda savo gyvenimus?

Šį penktadienį “Auksinėje blykstėje” - pokalbiai su garsiomis moterimis apie jų populiarias biografines knygas, kuriose jos atveria širdį, atskleidžia slapčiausius faktus.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjai aiškinosi, kas pastūmėja garsenybes “parduoti” savo gyvenimus, už kiek ir kokią vertę apskritai tokie rašiniai turi.

REKLAMA

Gintarė knygą skyrė paslaptingam mylimajam

Paklausta, kodėl taip atvirai kloja viską apie savo vyrus, meiles, dramas, skyrybas, Gintarė Karaliūnaitė teigė nesuprantanti, kodėl turi teisintis, kad ėmė ir sužėrė viską į knygos puslapius. Į argumentus, kad jau ir taip žurnalus skaitantys žmonės žino, kiek ji vyrų turėjusi ir kokios jausmų audros su jais vyko, o vėliau baigdavosi skyrybų triukšmu, dainininkė atšovusi, kad ką nori, tą ir daro. O gal viskas dėl populiarumo?

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja tvirtino, kad jai jo tikrai netrūksta. Moteris pasakojo, kaip ne kartą bandė užsimaskuoti, apsirengti sportiniais rūbais, užsimaukšlinti kepuraitę ant akių, ir vis tiek ją atpažindavo. Dainininkė atskleidė, ar biografinės knygos pasirodymas išskyrė ją su mylimuoju Vytu ir kas tas paslaptingasis žmogus Saulė, kuriam skiriamas šis leidinys ir gausybė puslapių, kuriuose ypatingi, jau daug metų širdy nešiojami jausmai šiam vyriškiui.   



Raganai buvo gerai sumokėta

Vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiovienė į tą patį klausimą  atšovė “Auksinės blykstės “ studijoje tiesiai šviesiai – už atvirumą jai buvo gerai sumokėta. Moteris tvirtino nieko blogo nematanti, jei už praskleistą asmeninio gyvenimo širmą atsikaitoma apvalia pinigų suma. Burtų ir užkalbėjimų žinovė pasakojo apie meilę daug metų jaunesniam vyrui, kuris dingo su didžiule suma pinigų, apie graiką, susukusį jai galvą ir apie skausmingas skyrybas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyriausioji Lietuvos ragana, paklausta, gal išleido biografinę knygą dėl populiarumo ar naudos savo veiklai, patikino, kad tokios istorijos, skandalai ir dramos jos, kaip raganos, veiklai tik kenkia. Juk visos ateina pas ją patarimo, kaip prisišaukti meilę, kaip sulaikyti mylimąjį ir jo jausmus. Vilija drąsiai pripažino, kad kai jos širdyje nubunda jausmai, “ragana “išsijungia”, lieka tik moteris” ir jokie burtai ar užkalbėjimai nesuveikia.



Larisos Kalpokaitė knyga spaudžia ašaras

Trečioji moteris, leidusi paviešinti savo gyvenimo faktus, aktorė Larisa Kalpokaitė buvo santūresnė pasakodama savo gyvenimo istoriją knygos autorei. Skaitytojai jos biografijoje neras tokių pikantiškų istorijų, vyrų, meilių ir skyrybų dramų. Tačiau aktorė įsileido į savo širdį ir jausmų pasaulį kitaip. “Auksinės blykstės” studijoje pasakodama skaudžiausius savo gyvenimo momentus aktorė vos sulaikė ašaras. Ką reiškia šešiolika metų laukti vaidmens, netekti vilties, išgyventi vaiko ligą, artimojo netektį ir nuolat kovoti su visišku palūžimu – “Nekviestos meilės” žvaigždei puikiai žinoma.

REKLAMA

“Buvo laikas, kai aš dienų dienas pragulėjau nusisukusi į sieną, susirietusi kaip kūdikis ir niekas man negalėjo niekuo padėti,” – virpančiu balsu prisiminė baisiausias gyvenimo dienas dabar viena mylimiausių aktorių vadinama Larisa Kalpokaitė.

Jau šį penktadienį  “Auksinėje blykstėje” atviri garsių moterų pasakojimai apie slapčiausius biografijos dalykus, tai, kas nepapuolė į  knygas ir Larisos Kalpokaitės atliekama ištrauka iš savo memuarų repo ritmu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų