REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujosios LNK pokalbių laidos „Valanda su Rūta“ premjera kaip niekad buvo sėkminga. Studijoje virė aistros, kilo ginčai, vyko emociniai mūšiai ir audros, o laidų herojus teko raminti jau išjungus kameras.

REKLAMA
REKLAMA

Ne mažiau pasisekė ir laidos autorei ir vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei. Įsiplieskus aistroms laidoje apie skyrybas, žinomas aktorius, „Dviračio šou“ laidoje Valinsko personažą kuriantis Ramūnas Šimukauskas pasiūlė Rūtai už jo ištekėti. Vyras iš karto Rūtą patikino, kad niekada nebuvo vedęs.

REKLAMA

„Trisdešimt ketveri ir dar nevedęs... Kas su jumis blogai?“, - nusistebėjo R. Mikelkevičiūtė. Aktorius paaiškino, kad jis labai išrankus ir dar nė vienai nepasiūlė.

Pašnekovas prisipažino, kad per savo gyvenimą mylėjo vos du kartus. Pirmą sykį – būdamas dvidešimties, bet merginą apgavo nueidamas į kairę – išsigando ištikimybės.

„O dabar jau esate pasiruošęs?“  – pasidomėjo Rūta. Aktorius patvirtino, kad jau suaugo.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi Šimukauskas Mikelkevičiūtei pasirodė labai simpatiškas, ji atvirai pasakė, kad verta pagalvoti dėl vedybų.

„Jūs plikas, žavus, neieškantis žodžio kišenėje - visai kaip mano vyras. Galėčiau ir sutikti, - kvatojosi Rūta. - Tačiau pirmiausia paskambinkite mano vyrui - kad mūsų vedybos jam nebūtų staigmena“.

Ar Ramūnas Šimukauskas skambino Rūtos vyrui ir kuo baigėsi piršlybos, žiūrovai pamatys naujoje Rūtos Mikelkevičiūtės pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų