REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros karalienė liepa užkaitino ne tik orą, bet ir karštas įsimylėjėlių širdis, matyt, dėl to šią savaitę, kaip niekad anksčiau, Lietuvos veidų dešimtuke viešpatauja meilė ir aistra.

REKLAMA
REKLAMA

Šios savaitės lyderiais tampa ir pirmą kartą Veidų lenktynėse garbingiausią poziciją užima ilgai savo santykius slėpusi ir su žurnalistais apie tai nekalbėjusi scenos atlikėjų pora – šokių grupės „Tina dance“ vadovė Kristina Navickaitė (Tina) ir dainininkas Mino. Po ilgų persekiojimų, apkalbų ir melo pora pirmą kartą atvirai papasakojo judviejų susipažinimo istoriją bei išklojo visą tiesą apie tarpusavio bendravimą.

REKLAMA

Vos keliais taškais nuo pirmos vietos atsilikusi antroje pozicijoje tvirtai įsitvirtino dainininkė Nijolė Pareigytė. Jau tradicija tampa, jog Nijolė populiarumo pasiekia per skandalus. Panelė dar pati nesuvokia, kodėl ji „nuolat kam nors užkliūna“, „tampa pajuokos objektu“ ar kodėl žmonės tiek daug apie ją kalba. „Galbūt emocijų suteikiu neigiamų, teigiamų. Yra pasakyta: „Nuo kokio medžio mes skinam obuolius? Nuo to, kuris turi obuolių.“ Šį kartą „Veidų lenktynių“ dešimtuke Neli pateko viešai apsimelavusi arba pasiklydusi tarp vyrų.   

REKLAMA
REKLAMA

Skandalas prieš porą savaičių iš šešėlio ištraukė ir Džordaną Butkutę. Istorija prasidėjo nuo to, jog lietuviškos estrados princesė metė savo ilgametį draugą Sergejų Gorboną ir susidėjo su žmogžudžiu.  Dėl šios laimingos istorijos tęsinio, mirgančio spalvotuose žurnalo puslapiuose, Džordana atsidūrė trečioje vietoje. „Du mėnesiai ir devynios dienos“. Būtent prieš tiek laiko užsimezgė lemtinga pažintis su Kaune taksistu dirbančiu keleriais metais vyresniu Elegijumi.“ Dainininkė neištveria nepasidalinusi savo laime ir prisipažįsta, jog buvęs draugas Sergėjus ne visada suvaldydavo savo kumštį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne skandalai, o mintys apie intymią gyvenimo pusę pagerino dainininkės Violetos Tarasovienės matomumą.

Į „Veidų lenktynių“ penketuką pateko dar vieną naujokų pora - „Skamp“ narys Viktoras Diawara su  besilaukiančia drauge Živile Slivinskaite. Viešumoje jie pasirodė draugė su kitais tėveliais, susirinkusiais į mitingą dėl Vyriausybės siūlymų mažinti maksimalias motinystės (tėvystės) išmokas.

Tęsiame naujokų pristatymą. Inga ir Darius Budriai, pateko tik į šeštą poziciją, tačiau už tai, kad savo namų duris iš širdis atvėrė vaikų namuose gyvenančiam berniukui, jiems reikėtų skirti kilnumo titulą.

Į moterišką lenktynių dešimtuką įsiveržusios dvi žavingos šviesiaplaukės aktorė Eglė Jackaitė ir grupės „Yva“ narė Kristina Ivanova šią vasarą vestuvių neatšoks, nes vis dar ieško savo antrų puselių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų