REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiryžusios sudalyvauti TV3 „Didžiosiose lenktynėse“, rengiamose karaliaus Mindaugo garbei, garsenybės vargiai nutuokė, kam ryžtasi. Informacijos, kas ir kaip vyks, jos beveik nebuvo gavusios, išskyrus tai, kad filmavimas užtruks visą dieną ir vyks orientacinio žaidimo su muzikiniais numeriais principu, rašoma TV3 pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat paskelbiant startą su grupe „Yva“ dalyvavusi Natalija Zvonkė netikėtai paklausė: „Juk mes keliausime savo automobiliais, taip?“. Išgirdusi neigiamą atsakymą, Natalija suskubo perstatyti automobilį, o jau įsibėgėjus lenktynėms prisipažino: „Buvom įsitikinusios, kad visas veiksmas vyks Vilniuje, nė nenutuokėm, kad teks bastytis po Lietuvą! Užtat buvo nerealiai smagu, tikros „žiurkių“ lenktynės. Tai turbūt geriausia laida, kurioje mums teko dalyvauti!“.

REKLAMA

Lenktynės nusidriekusios per įvairius miestus sutrikdė ne vieną dalyvį ir taip tik dar labiau pakurstė jų azartą. Tačiau labiau negu netikėtas maršrutas, kai kuriuos dalyvius išgąsdino užduotys, kurias privalėjo atlikti visos komandos, norėdamos gauti tolesnę nuorodą, kur vykti.

Viktorija Perminaitė, išgirdusi, kokią užduotį teks atlikti aerodrome, neteko žado: „Kai pagal šaradą radome aerodromą, net mintis nekilo, kad teks pačiai skristi sraigtasparniu! Pamaniau, kad tiesiog susirasime kitą šaradą ir lėksim toliau. Tačiau, kai mano komanda nusprendė, kad būtent aš turiu lipti į sraigtasparnį, patyriau šoką! Dar baisiau buvo, kai įsėdusi pamačiau, kad nėra durų! Maža to, turėjau dairytis žemyn ir rasti ant žemės pažymėtą savo komandos spalvą, kad galėčiau išmesti smėlio maišelį, kurį likusi žemėje komanda turėjo rasti. Buvo tikrai baisu!”, – prisipažino Viktorija.Sraigtasparnis nemenkai baimės įvarė ir buvusioms moksleivėms – grupei „Studentės“. 

REKLAMA
REKLAMA



TV3 nuotr.

„Kai sužinojau, kad reikės skristi, pasidarė labai baisu. Jaučiu didelę aukščio baimę, todėl paprašiau, kad Kristina skristų, o mes su Rūta bėgtume ieškoti to maišelio”, – prisipažino dainininkė Irūna.

Ko gero, vienintelė iš moteriškos giminės, kuriai teko skristi sraigtasparniu, be baimės buvo N. Zvonkė. Nei durų nebuvimas, nei aukštis jos neišgąsdino. Negana to, būtent šiame aerodrome buvo nufilmuotas ir merginų muzikinis numeris, tad „Yvai“ teko paskraidyti ne tik sraigtasparniu, bet ir mažu lėktuvėliu.

Kas dar dalyvavo „Didžiosiose lenktynėse“, kokie išbandymai laukė žvaigždžių, kaip joms sekėsi atrasti svarbią istorinę vietą ir kas triumfavo pirmas, žiūrovai išvys jau liepos šeštą 19 val. per TV3, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų