REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomos liaudies žolininkės Adelės dukra - dainininkė Gintarė Karaliūnaitė šiuo metu stokoja vos poros ingredientų, iš kurių gamins Vėjų laumės nuovirą.

REKLAMA
REKLAMA

Gintarės mama žino, kokios žolelės padeda lieknėti, kokiomis arbatėlėmis išvalyti organizmą. „O man dar ir gražinti visas norisi”, - šypsosi dainininkė, šiuo metu uoliai besigilinanti į natūraliosios gamtos paslaptis.

REKLAMA

„Ieškau poros ingredientų Vėjų laumės nuovirui, kuris bus skirtas grožiui ir dar kartą grožiui. O tai - plati sąvoka: ir sveikata, ir mažiau riebaliukų, gražūs plaukai, nagai, oda”, - pasakoja Gintarė.

Ko gi trūksta tam stebuklingam gėrimui? „Laukiau vasaros, uogų. Be to, ieškau ūkininkų ar kokių kaimo moterėlių, kurios natūraliu būdu - nešaldant, neverdant - džiovintų uogas. Jeigu tokių atsirastų jūsų skaitytojų gretose, tegul parašo mums pasiūlymą tinklalapyje www.adele.lt”, - prašo G.Karaliūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Vėjų laumės nuovirą ji gamins ne tik iš uogų, bet ir grūdų, žievelių, žolelių, žiedelių. O Joninių naktį Gintarė su draugėmis degustavo naują užpiltinę. „Paskui visos būrėmės senomis runomis. Man iškrito užduotis labiau pasitikėti savimi ir toliau eiti teisingu keliu”, - atskleidė G.Karaliūnaitė.

Jurga KLIMAITĖ-RIEBLING

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų