REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kodėl kai kurios žvaigždės mus ypač erzina? Galbūt todėl, kad žvaigždėmis jos tapo tik per nesusipratimą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip atskirti tikrą žvaigždę nuo netikros? Tikroji pirmiau nuveikia ką nors reikšmingo, o vėliau apie ją bereikalingų niekų prirašo žurnalai. Arba ne, jei pati žvaigždė pasistengia, kad apie ją tų bereikalingų niekų nerašytų. Tuo tarpu su netikromis – viskas atvirkščiai: pirma apie jas visokių niekų prirašo žurnalai, o jau tada jos šį bei tą nuveikia. Arba ne, jei tai vienadienei žvaigždei stinga noro ar gabumų.



Tad ką gi kvailesnio galima iškrėsti Lietuvoje norint patekti į žurnalus ir tapti žvaigždute?




1. Svarovskio kristalais dekoruoti savo apatinį trikotažą ir automobilį.
Kai šiais blizgiais stikliukais savo gaminius nusagsto „Victoria‘s Secret“ – gražu. Kai jais savo asmeninius daiktus dekoruoja menininko gyslelę turintis žmogus – tai tiesiog hobis. Tačiau kai savo apatinį trikotažą, automobilį, namų laiptus, sienas, veidrodžius ir kitus užkaborius taip dekoravusi verslininkė Inga Budrienė su visa savo blizgia tuštybės muge ima vaidentis televizijoje, laikraščiuose ir žurnaluose – tai jau neskoninga, lėkšta ir atsiduoda šarkos sindromu.

REKLAMA

 2. Pamylėti poetę ir pavogti dviratuką.

Kas gali būti labiau apgailėtino už moterį, kuri norėdama išgarsėti ima vardyti savo garsius meilužius? Ogi tą patį darantis vyras! Štai nelabai kam girdėtas dainininkas iš pradžių išgarsėja viešais pareiškimais, kad miegojo su skyrybų dramą išgyvenančia savo kolegos žmona bei balzakiško amžiaus sulaukusia poete, o paskui džiūgauja, kad publika straksi pagal jo vogtą „Dviratuką“. Planas-chuliganas pavyko, Eugenijus Ostapenko tapo vienadiene žvaigždute. Juokingiausia, kad dabar pats skundžiasi dėmesio pertekliumi ir toje pačioje žiniasklaidoje lieja apmaudą, kad be publikos dėmesio jau nė gamtinių reikalų atlikti nebegali.



 3. Apsimesti didžiu mados kritiku.

REKLAMA
REKLAMA

Savo kolekcijos dar taip ir nesukūręs dizaineris-stilistas turi šansų tapti pačiu garsiausiu lietuviškos mados kritiku. Mat baimė – galinga jėga. O jo bijoti verta. Juk, sutikite, išties šiurpu: įsmunki į savo kasdienius džinsus, įsispiri į pirmas pasitaikiusias šlepetes, išeini sau nusipirkti rytinio laikraščio bei bandelių iki artimiausios parduotuvės ir... bum! Susiduri su įkyria televizijos kamera ir kandžiais Manto Petruškevičiaus komentarais, kaip tavo marškinėliai nedera prie diržo, šlepetės – prie akių spalvos, o maišelis, kuriame nešiesi bandeles – prie šio sezono mados tendencijų, po to dar visa tu pats, tavo giminaičiai, bendradarbiai, kaimynai ir šiaip visokio plauko pažįstami tai pamato per televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 4. Dainuoti tik tam, kad būtų faina.

Ir vis dėlto Faina – viena tų žvaigždučių, kurioms tiesiog faina pabūti ant žurnalų viršelio. Balso nedaug, dainelėms – net iki rusiškų bumbčikų toloka, o štai ima žmogus ir įtiki, kad ji – žvaigždė. Jei tik mergina suprastų savo spindesio trumpalaikiškumą ir suvoktų tai kaip pramogą – galėtų tapti eiliniu margo šou pasaulio blizgučiu. Tačiau kai dalydama interviu ima postringauti apie „muzikinę veiklą“, darosi graudu: nejaugi ji rimtai save laiko dainininke?!

REKLAMA

 5. Dainuoti apatiniais rūbais.

Kadaise grupei „Yva“ buvo mesta frazė, esą merginos dainuoja papais. Natalija Zvonkė tuomet negalėjo nuslėpti savo pasipiktinimo. Tačiau vėliau vis dėlto nurijo karčią piliulę ir suprato: kartais dainuoti ne balsu tikrai apsimoka. Ir uždainavo. Tik ne papais, kaip kad buvo sakyta, o savo apatiniais baltiniais, t.y. visomis savo asmeninio gyvenimo detalėmis. Juk, sutikite, sunku net ir pasakyti, ko apie Nataliją žinome daugiau – jos dainų ar to, kaip ji gyvena? Sukneles siuva, ranką susilaužo, gulėdama ligoninėje pedikiūrą pasidaro, su Katinais nesisveikina, dantį nusiskelia, pati namą įrengia, vėliau ketina parduoti, jau kokius metus vis koketiškai gandus apie nėštumą paneiginėja... Ir, žinoma, viskas žiniasklaidoje. Brr, net pačiai šiurpu, iš kur aš visas šias smulkmenas žinau nė nepretenduodama vadintis jos fane?

Gal norėtumėte sąrašą pratęsti?...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų