REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Realybės šou „Kitas!“ šią vasarą bus romantiškesnis

Dar 192 merginos ir vaikinai šią vasarą galės ištarti „Kitas!“. Trečią vasarą į LNK ateina „Kitas!“ - žaibiškų pasimatymų šou.

REKLAMA
REKLAMA

Dvejus metus iš eilės „Kitas!“ sulaukė šokiruojančio populiarumo. Tai buvo žiūrimiausias vasaros sezono realybės šou Lietuvoje. Vieną „Kito!“ seriją pasižiūrėdavo per pusę milijono žiūrovų. Vieni jo nekentė, kiti mylėjo, bet abejingų ir nežiūrinčių šio atviro, įžūlaus ir šiek tiek provokuojamo šou beveik nebuvo.

REKLAMA

Trečiąjį šou „Kitas!“ sezoną kurs sėkmingai dirbanti „Be tabu ir Ko“ prodiuserių komanda, vadovaujama Sauliaus Bartkaus. Vykdančiuoju prodiuseriu dirbs aštrialiežuvis Mindaugas Sėjūnas.  

„Šiemet „Kitas!“ realybės šou bus daugiau jausmų ir romantikos. Nors jis ir išliks dinamiškas, stengsimės dalyviams duoti romantiškesnių užduočių – nutapyti paveikslą rytmečio rasoje ar padaryti masažą mėnesienoje. Pagal anketas taip atrinksime žmones, kad jie kuo labiau derėtų vienas prie kito, kad jiems kartu būtų įdomu ir gera, - sakė Saulius Bartkus ir pridūrė, - O paskui jie tegu atsiduoda savo fantazijoms“

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet šou „Kitas!“  vėl ves nematomoji vedėja Donata Virbilaitė, kuri, rodos, per metus taip ir neišsirinko vaikino, nes jai labai patiko žodis „Kitas!“, kurį ji pernai vasarą ištarė 112 kartų . Ar jai iš vienatvės teks skambinti pagalbos telefonu, ar vėl užteks su pasimėgavimu tarti „Kitas!“ – paaiškės šią vasarą.

Kol kas šou „Kitas!“ virusas plinta po Lietuvą, internete jau registravosi pusę tūkstančio kandidatų.

„Kur gi ne, - sako Mindaugas Sėjūnas. – Juk čia siūloma ne tik galimybė susirasti sau merginą ar vaikiną, bet dar mokami pinigai.  Jei žaidimo herojus pasimatymo dalyviui ištaria „Kitas!“, nelaimingajam už kiekvieną minutę, praleistą kartu, mokam po eurą. Didžiausias pernykštis laimikis – 60 eurų“.

Ar trečiąkart laidoje „Kitas!“ dalyvaus ir misteris „įspūdingai“ , Ramūnas iš Senosios Akmenės? Štai kur klausimas.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų