REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 27 d. į Lietuvą atvyksta "Depeche Mode". Jie pasirodys Vilniuje, "Žalgirio" stadione. Jau žinoma, ko vyrai pageidaus ir ko reikalaus iš koncerto organizatorių.

REKLAMA
REKLAMA

"Depešai" į Vilnių atsiveš daugiau nei 16 vilkikų technikos. Koncerto vietoje bus sumontuota ypač galinga garso aparatūra, specialiai pasauliniam grupės turui sukurtos "led" dekoracijos, netrūks šviesų, pirotechnikos, dūmų.

REKLAMA

Penkiais sunkvežimiais iš užsienio bus atvežta didžiausiems koncertams pritaikyta scena - tokio tipo scenos Lietuvoje montuojamos ypač retai. Visa programa tęsis ilgiau nei 4 valandas. "Depeche Mode" apšildys netradicinės elektroninės muzikos atlikėjai iš JAV, DJ'ų duetas "Motor" ir lietuviai "Happyendless".

Kadangi žmonių - daug, o "depešai" nenorėtų trintis alkūnėmis vieni su kitais, į savo reikalavimų sąrašą jie įtraukė penkis erdvius atskirus kambarius. Tai turėtų būti įrengta pačioje koncerto aikštelėje. Ko gero, teks statyti palapinių miestelį...

REKLAMA
REKLAMA

Be to, žvaigždės pageidauja masažistės. Būtinai - moters. Tai įgyvendinti nesunku, bet ką daryti su sporto klubu, kurio "Depeche Mode" taip pat norėtų? Kur "Žalgirio" stadione jį įrengti?

Liežuviai paplakė, kad lietuviai organizatoriai dėl rokerių sporto salės dar derasi ir viliasi, kad ši sąlyga nebus įtraukta į reikalavimų sąrašą.

Parengta pagal "Vakaro žinių" priedą "Geras!"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų