REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visai neseniai grupės „Yva“ merginos nustebino visus naujuoju savo įvaizdžiu: scenoje daininkės pasirodė pasipuošę juodais triko, pėdkelnėmis ir susijuosusios tokios pat spalvos šilko juostomis.

REKLAMA
REKLAMA

 Tačiau visų labiausiai nustebo seksualiausios Lietuvos grupės „Olialia pupytės“ dainininkės, mat jos , žiūrėdamos į scenos kolegių drabužius, pasijautė taip, lyg žiūrėtų į... savo pačių kostiumus!

REKLAMA

Vasario mėnesį „pupytės“ nufilmavo itin seksualų vaizdo klipą grupės himnu tapusios dainos „Olialia pupytės“ remiksui, o visoje spaudoje mirgėte mirgėjo gausybė nuotraukų iš klipo filmavimo, kuriame daininkės buvo pasipuošė tik seksualiais juodais triko.

„Naujasis „Yvos“ įvaizdis išties nustebino, mus užplūdo deja vu jausmas. Labai panašiais triko mes būsime apsirengę naujajame savo vaizdo klipe, o kadrus iš jo filmavimo ir tokį mūsų stilių turbūt matė jau visa Lietuva. Labai gerbiu Nataliją Zvonkę, todėl malonu, kad ji gerų minčių savo grupės veiklai semiasi iš mūsų“, - sakė „Olialia pupyčių“ lyderė Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

„Nors pagrindinę įvaizdžio idėją „Yva“ ir pasiskolino iš mūsų, „Olialia pupyčių“ įvaizdis buvo kur kas drąsesnis ir seksualesnis. Natalija su savo grupės narėmis neišdrįso parodyti tiek, kiek mes – o gal tiesiog kitas mūsų idėjas „Yva“ dar ruošiasi įgyvendinti ateityje!“ - svarstė „Playboy“ viršelį papuošusių dainininkių trejetas.

Tačiau abiejų grupių daininkės gali būti ramios nors dėl to, kad bendrame koncerte tais pačiais apdarais pasipuošusios nesusitiks: „Olialia pupytės“ drąsujį savo įvaizdį su triko jau buvo pamiršę. Šiuo metu jos siuvasi naujus scenos kostiumus, kuriuos gerbėjams parodys per balandžio 30 d. klube „Pacha“ vyksiantį debiutinio albumo pristatymą. Tame pačiame vakarėlyje bus pristatytas ir grupės vaizdo klipas.



„Olialia pupytės“ . („Olialia “ archyvo nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų