REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jų santuokoje buvo visko: sėkmės ir pralaimėjimų, išsiskyrimų ir sugrįžimų, išdavysčių ir atleidimų. Tačiau šįsyk reikalai rimtesni. Victoria, kuri visada rėmė savo vyrą, pareiškė, kad jai atsibodo gyventi „ant lagaminų“ ir ji neketina grįžti į Europą, kur Davidas vėl sulaukė sėkmės. Ji pateikė ultimatumą: arba jie lieka kartu Amerikoje, arba skyrybos.

REKLAMA
REKLAMA

Trumpas sugrįžimas


Oficialiai viskas gerai. „Victoria ir Davidas neturi jokių problemų“, - teigia jų atstovė spaudai. Ir iš tikrųjų - pora atvyko į Niujorką pasveikinti aktorės Katie Holmes su sėkmingu debiutu Brodvėjuje. Tačiau netrukus dienraščiui „The Daily Star“ Davidas prisipažino, kad padėtis yra pakankamai rimta. Jų šeima išgyvena neįprastai sunkias akimirkas.

REKLAMA

Priežastis? Per ilgi išsiskyrimai, kurie itin nepalankiai veikia santuoką. Praėjusių metų pabaigoje į Davidą ir Amerikos klubą „LA Galaxy“, kuriame futbolininkas žaidė, kreipėsi „AC Milan“ vadybininkai ir pasiskolino D. Beckhamą.

„Galaxy“ nesipriešino šiam perkėlimui. Patenkintas buvo ir pats Davidas. Taip pat jis turėjo viltį, kad net ir trumpas sugrįžimas į Europą suteiks jam galimybę dar kartą sužaisti už Anglijos rinktinę ir sumušti rekordą, iki šiol priklausiusį Anglijos futbolo legendai Bobby Moore’ui, kuris už šalies rinktinę žaidė 108 rungtynėse.

REKLAMA
REKLAMA

D. Beckhamo sugrįžimas į Europą buvo sėkmingas. Davidas pradėjo rungtyniauti sausį ir netrukus imta kalbėti, kad vėl sugrįžo „senasis gerasis Becksas“. Tik visa bėda, kad kontraktas su „AC Milan“ baigėsi kovo 8-ąją ir jam teks grįžti į Jungtines Amerikos Valstijas. Į „Galaxy“ ir pas Victoriją, kuri kelis sykius aplankė vyrą, tačiau nepasiryžo persikelti pas jį į Milaną. Kol kas D. Beckhamas apsisprendė iki gegužės žaisti Milane, o paskui vėl kuriam laikui grįžti į „Galaxy“.

Įsikūrė Amerikoje

Kai praėjusių metų lapkritį pora atvyko į Los Andželą, kur Davidas pasirašė pelningiausią kontraktą futbolo istorijoje, atrodė, kad Beckhamams išties sekasi. „Davidas Europoje pasiekė viską, ką buvo įmanoma pasiekti. Jam jau liko tik Amerika“, - gyrėsi Victoria.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pagal Davido pasirašytą sutartį, futbolininkas per penkerius metus turėjo uždirbti astronominę 250 mln. JAV dolerių sumą. Beckhamų atvykimą į Ameriką transliavo net NBC televizijos kanalas. Aktoriai Tomas Cruise’as su Willu Smithu suorganizavo priėmimą draugų iš Anglijos garbei. O į jį atvykusios garsenybės, tarp kurių buvo režisierius Stevenas Spiel-bergas, aktorė Barbra Streisand, dainininkė Jennifer Lopez ir kiti, įsigijo bilietus į pirmąsias „Galaxy“ rungtynes.

Davidas Amerikoje iškart įsteigė vaikų futbolo mokyklą. Pradėjo rengti “Galaxy” komandą didelėms pergalėms. „Atvažiavau čia ne tam, kad būčiau superžvaigždė. Ketinu daug treniruotis ir padėti ekipai siekti pergalių“, - sakė jis. Ir tuo viskas baigėsi.

REKLAMA

Velniop tą Beckhamą

Žaisdamas „Galaxy“ Davidas net du sykius patyrė rimtą kojos traumą, todėl negalėjo dalyvauti lygos rungtynėse. Tribūnose vietoje plakatų „Mylime tave, Davidai“ sezono pradžioje pasirodė kitokie, su užrašais „Tu čia nereikalingas, Beckhamai. Grįžk namo“. Davidas prastai pasirodė ir kaip treneris.

Paaiškėjo, kad nepaisant savo sugebėjimų, jis nepajėgia išmokyti jaunųjų amerikiečių savo žaidimo gudrybių. O tai kaipmat atsiliepė įplaukoms iš reklamų, kurios pagal kontraktą turėjo sudaryti didelę dalį jo pajamų. Dešimtys tūkstančių marškinėlių, trumpikių, kepuraičių ir kiti suvenyrai su D. Beckhamo atvaizdu nukeliavo į sudulkėjusias parduotuves.

REKLAMA

O Davidas, vietoje futbolo aikštės, vis dažniau rodydavosi žvaigždžių draugijoje. Jis net sudalyvavo Anne Leibovitz sukurtoje fotosesijoje pasakų motyvais, skirtoje „Disney“ kino studijos šimtmečio paminėjimui. Jis įsikūnijo į princo iš „Miegančiosios gražuolės“ vaidmenį. Reikia pripažinti, kad ant balto žirgo jis visai neblogai atrodė.

Kur tu, ten ir aš

O tada atsirado kita problema, kurios vardas Victoria. „Man jau įkyrėjo nuolat pakuotis lagaminus ir kurtis vis kitoje vietoje“, - ėmė skųstis Victoria. Ir negali dėl to stebėtis. Nuo pat santuokos, kuri jau trunka daugiau kaip dešimtmetį, pradžios, Davido žmona stengėsi prisitaikyti prie tokio gyvenimo būdo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai 2003 m. Davidas po barnio su treneriu Aleksu Fergusonu išėjo iš „Machester United“, ji išvyko su vyru į Madridą, kur jis pradėjo žaisti „Real“ komandoje. Klubo nariai nepamėgo Davido, prisidėjo kalbos barjeras, todėl jai buvo sunku prisitaikyti Ispanijoje. 2004 m. jai teko ištverti jo aistringą romaną su savo asistente Rebecca Loos. Tada mažai truko iki skyrybų.

Victoria gebėjo susitvardyti, kai baigiantis kontraktui su „Real“ Davidas gavo pasiūlymą išvykti į JAV. Ji vėl išsiruošė į kelionę. Ji, kaip visada, rūpinosi būstu ir mezgė kontaktus. Rado prašmatnią rezidenciją savo šeimai netoli T. Cruise’o namų ir puikią mokyklą sūnums.

REKLAMA

Jau nuo seno žinoma, kad Beckhamų santuoka tai ir dalykinis ryšys. Jis žaidžia futbolą, o ji rūpinasi visais reikalais, reklamos kontraktais, ryšiais su visuomene ir poros įvaizdžiu. Todėl be jos jis šiandien turbūt būtų tik vienas iš daugelio anglų futbolininkų. O ji be jo - buvusia dainininke, kuriai nepasisekė muzikos pasaulyje.

Amerikoje Victoria taip pat nepadarė karjeros, apie kurią svajojo. Nepaisant draugiškų ryšių su garsiais kino pasaulio žmonėmis, ji nevaidino nė viename filme. „Tai mano sąmoningas pasirinkimas. Nesu talentinga aktorė, mano pašaukimas – televizija“, - bandė teisintis Victoria.

REKLAMA

Tačiau ir šioje srityje nesulaukė sėkmės. Jos karjera baigėsi vieninteliu pasirodymu seriale „Gražuolė Betė“. Nepavyko realizuoti ir šou, kurio vedėja ji turėjo būti. Nepasisekė reanimuoti ir grupės „Spice Girls“. Buvusios dalyvės susitiko ir net surengė kelis koncertus, tačiau greitai paaiškėjo, kad jos neturi ką pasiūlyti. Victoria patyrė fiasko ir mados srityje.

Jai nepavyko išleisti prabangių aksesuarų - batelių ir rankinių su savo pavarde - kolekcijos. Bendradarbiauti su Victorija atsisakė ir J. Lopez, su kuria turėjo kurti džinsus. „Victoria - gabi dizainerė, tačiau aš nenoriu savo pavardės rašyti ant džinsų, skirtų anorektikėms“, - be skrupulų pareiškė J. Lopez. Nesesniai miręs Holivudo mados guru Simonas Blackwellas įrašė Victoriją tarp neskoningiausiai besirengiančių garsenybių, šalia dainininkių Britney Spears ir Amy Winehouse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ant peilio ašmenų

Ir vis dėlto Victoria puikiai jaučiasi tarp Amerikos garsenybių ir vis dar viliasi sulaukti savosios žvaigždžių valandos.

„Victoria mano, kad Amerikoje jos laukia karjera ir bijo grįžti į Europą“, - prasitarė jos draugė. Ji nenori važiuoti ir į Milaną, kur jos niekas nelaukia. Jeigu jau važiuotų, tai tik į Londoną, kur ji jaučiasi taip pat gerai kaip ir Los Andžele. Neoficialiais duomenimis, ji iškėlė Davidui ultimatumą. Tad dabar viskas priklauso nuo jo. Jis turi nuspręsti, ar likti futbolininku, ar savo žmonos vyru, ir gyventi Amerikoje. Kol kas Europa jam atrodo patrauklesnė už Victoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų