REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – atviras pasakojimas apie vieną jauniausių Seimo narių Antaną Nedzinską ir jo mamą.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš keletą dienų Stasė Nedzinskienė buvo tituluota Lietuvos Metų mokytoja. Ar tai reiškia, jog pasiekti karjeros aukštumas jai padėjo sūnaus atėjimas į valdžią? Ir ar pasikeitė Parlamento nariu tapusio vaiko bei jų tėvų santykiai?

REKLAMA

Apie A. Nedzinską „Gyvenimas pagal moteris“ pasakos daugybę intriguojančių istorijų. Na, pavyzdžiui, tai, kad jis turėjo gimti... mergaite. Arba, kad dabar Seimo narys intensyviai ieško žmonos, kuri galėtų būti „ir vyresnė, ir su mažais vaikais“.  Ir dar tai, kad į Seimo viešbučio rūsį Antanas Nedzinskas buvo parsivežęs visą būrį merginų...

Ką apie tokias sūnaus išdaigas ir ateities planus mano jo mama, Alytaus krašte visada garsėjusi atsakingumu bei rimtu požiūriu į gyvenimą? Ar tiesa, kad fizikos mokytoja dirbanti A.Nedzinskienė savo mokiniams dėsnius „įkala“ eilėraščiais ir kodėl  jauniausias, trečiasis jos sūnus, Antanukas toks nelinkęs į tiksliuosius mokslus?

Antradienį, 20.30 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“  – visos Nedzinskų šeimos paslaptys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų