REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Serialo „Broliai“ filmavimas vos nesibaigė tragiškai

Šalies kelius sukausčiusi plikšala vos netapo tragiškos nelaimės priežastimi TV3 serialo „Broliai“ kūrybinei grupei.

REKLAMA
REKLAMA

Ankstyvą rytą autobusiuku vykdami į paskutinį serialo filmavimą, aktorės Eglė Driukaitė, Žemyna Ašmontaitė, Aušra Štukytė ir keli techniniai darbuotojai atsidūrė mirtino pavojaus spąstuose.

REKLAMA

Jau beveik atvykęs į filmavimo vietą, dalį serialo komandos vežęs autobusas iš pagrindinio kelio pasukęs į slidų, visai nepabarstytą vienos gyvenvietės kelią, posūkyje staiga tapo visiškai nevaldomas ir ėmė slysti link stataus neužtverto skardžio. Akistatoje su mirtimi susidūrusios žaviosios serialo aktorės sako, kad per kelias akimirkas išgyveno tokį siaubą, kad net mintyse atsisveikino su savo artimaisiais.

„Ačiū Dievui, kad greitis buvo nedidelis ir vairavo patirties turintis vairuotojas, kuris sugebėjo suvaldyti mašiną, kai jos ratai jau kybojo virš skardžio. Būtume nusiritę kelis metrus žemyn ir man net baisu pagalvoti, kad paskutinis serialo filmavimas iš tiesų galėjo būti paskutinis“, – sako šalia vairuotojo lemtingos kelionės metu sėdėjusi aktorė E. Driukaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Pavojaus akivaizdoje didelį šoką patyrė ir aktorė Ž. Ašmontaitė.

„Mintyse karštligiškai ieškojau išeities, ką reiks daryti, kai virsim žemyn ir kai ant manęs kris kolegos, juk sėdėjau kaip tik toje pusėje, į kurią slydo mašina. Labai išsigandau, nes per langą aiškiai mačiau, kad po mumis nebėra kelio, tik status skardis, todėl mintyse spėjau atsisveikinti ir su artimaisiais“, – susijaudinusi kalbėjo moteris.

Neseniai savo jubiliejų atšventusi aktorė A. Štukytė sako, kad po šio įvykio pasijuto lyg antrą kartą gimusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mums tikrai labai pasisekė. Autobuse buvome visos jauniausios serialo aktorės, jei būtume virtę, galėjome patirti rimtų traumų ir sužalojimų. Galime padėkot likimui, kad viskas baigėsi laimingai, o mes, galima sakyti, gimėme iš naujo“, – sako Aušra.

Lemtingi gyvenimo įvykiai ne tik filmavimo aikštelėje, bet ir paskutinėse serialo „Broliai“ serijose – pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų