REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštąją „Veidų lenktynių“ savaitę triumfavo teisingumas ir Natalija Zvonkė. Ši persona ir anksčiau šmėžuodavo dešimtuke, bet visuomet atsirasdavo greitesnių už ją.

Šeštąją „Veidų lenktynių“ savaitę triumfavo teisingumas ir Natalija Zvonkė. Ši persona ir anksčiau šmėžuodavo dešimtuke, bet visuomet atsirasdavo greitesnių už ją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Natalijos daug kas galėtų pasimokyti apsukrumo. Juk praeitą savaitę gimtadienį šventė ne ji, o jos vyras Deividas. Tačiau pastarajam greičiausiųjų sąraše atiteko tik 6-oji vieta.

REKLAMA

„Veidų lenktynių“ dešimtuke šią savaitę tvirtas pozicijas užima aktoriai. Juk paprastam Lietuvos piliečiui kartais įdomiau, kaip, kur ir su kuo gyvena tokie rimti, kultūringi vyrai kaip Vytautas Šapranauskas ir Ramūnas Rudokas, o ne kur ir už kiek apsiperka šviesiausios Lietuvos blondinės.

Šią savaitę specialų prizą už pastangas reikėtų įteikti aktoriui Vytautui Rumšui ir Astai Valentaitei-Pinkevičienei. Štai Rumšas dalyvavo bene visuose praeitą savaitę vykusiuose renginiuose. Jaunas vyras ir prekybos centrą „Panorama“ atidarė, ir pirmą Lietuvoje mobilų barą išbandė, ir „bondiško“ šampano ragavo. Saldus tas gyvenimas. Beje, kompaniją šiam jaunam vyrui palaikė ne kokia nuobodi gražuolė, o kitas jaunas vyras – aktorius Audrius Bružas.

REKLAMA
REKLAMA

Vytautui Rumšui nenusileido gražioji verslininkė Asta Valentaitė-Pinkevičienė. Ji tiesiog atliko savo pareigą ir dalyvavo visur, kur priklauso dalyvauti tokį statusą visuomenėje turinčiai damai. To užteko, kad Asta išsilaikytų dešimtuke ir šią savaitę.

Apie save priminti nutarė ir kita daili verslo moteris – Violeta Blėdienė. Juk kai įdirbis yra, tai padaryti visai paprasta. Tereikia ateiti ten, kur kviečia, o visa kita atliks fotografai.

Šeštosios savaitės „Veidų dešimtuko“ netikėtumu būtų galima pavadinti LNK realybės šou „Baras“ dalyvio Dariaus Kulpio pasirodymą matomiausiųjų sąraše. Už 9-ą vietą sąraše Darius, matyt, turėtų būti dėkingas kolegai ir bičiuliui Dainiui, praeitą savaitę atidariusiam mobilų barą, bei gražuolei Vilmai, kuri šį rugsėjį sutiko būti jo trečiąja žmona.



Arčiausiai „Veidų lenktynių“ dešimtuko ribos liko:

Ingrida Martinkėnaitė

Ramunė Majithia

Gintarė Karaliūnaitė

Audrius Bružas



Kas yra „Veidų lenktynės“?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų