REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Operos solistė prigesino kylančią ritmenbliuzo žvaigždutę: LNK „Muzikos akademijos“ dalyvė Ewex šešiagubu skirtumu pralaimėjo konkurentei Martai Lukošiūtei ir atsisveikino su šou.

REKLAMA
REKLAMA

Marta šeštadienio vakarą triumfavo, surinkusi 2616 žiūrovų balsų. Beveik dvigubai mažiau palaikymo, 1677 balsų, sulaukė Juozas. Už Ewex, jos pačios nuostabai, balsuota tik 411 kartų.

REKLAMA

Dvi valandas LNK tiesioginiame eteryje šie trys dalyviai kovėsi dainomis. Kad lieka „Muzikos akademijoje“, pirmasis sužinojo Juozas. Įtampa pasiekė kulminaciją: Ewex su Marta susikabino už rankų ir nuleido galvas. Kurios merginos daina nuskambės, ta ir paliks šou. Po ilgokos pauzės pasigirdo Ewex dainos "Judink savo kūną" ritmai.

„Tą akimirką pirmiausia pamaniau: blemba, kokia faina daina groja...“, - po renginio braukdama ašaras kalbėjo pralaimėtoja Ewex.

REKLAMA
REKLAMA

Griežtosios Rūtos Ščiogolevaitės kritikos anksčiau sulaukusi Ewex gavo paguodos prizą. Nuo šiol ji galės nemokamai semtis vokalo pamokų pas... Rūtą Ščiogolevaitę! „Žinoma, lankysiu pamokas. O kodėl ne? Juk dabar turėsiu daug laisvo laiko“, - sakė mergina.

Ewex po šou kiek įmanydama stengėsi išlikti rami ir linksma. „Pagaliau laisva! Emocijos? Geros. Geriau iškristi pirmai, nei trečiai ar ketvirtai...“, - kalbėjo pralaimėtoja.

Paklausta, ar tikėjosi tokio triuškinančio pralaimėjimo, Ewex, rodos, jau iš anksto buvo paruošusi atsakymą: „Vau! Super! 411 žmonių mane myli... juk tai gerai, ar ne?“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O, štai, laimėtoja Marta nesitikėjo tokios trikovės baigties. „Išties nesitikėjau laimėti.. ir dar tokiu skirtumu! Maniau, mes su Ieva būsime apylygės varžovės, sauso rezultato tikrai nelaukiau!“, - kalbėjo operos sopranas Marta.

Šeštadienio vakaro lyderei pergalė įkvėpė pasitikėjimo savimi. „Po ankstesnių pasirodymų mano pasitikėjimas savimi buvo smukęs 70 procentų. Aš mačiau visas klaidas, o jų buvo nemažai. Prieš šio vakaro pasirodymą repetavau nuolatos, ištisai, dieną naktį. Rezultatu iš dalis esu patenkinta, tačiau dar reiktų parepetuoti“, - sakė nugalėtoja. Penktadienį ji repeticijas baigė 2 val. nakties, o šeštadienį nuo 10 ryto vėl pradėjo.

Sostinės „Forum palace“ rūmuose, kur vyko transliacija, Martos palaikyti atvyko bene daugiausiai gerbėjų – su plakatais ir šūkiais „Marta, laikykis!“. Tačiau vienas sirgalius atvykti negalėjo. „Mano 20-metis brolis Julius šou stebėjo ligoninėje... perduodu tau, broliuk, linkėjimų!“, - sakė Marta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų