REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kultūros naujienos ir naujas pokalbių šou – tokias išskirtines naujienas žada naujas „Ambrozijos TV“ sezonas, kurio iškilmingą atidarymą TV3 televiziją transliuos jau ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 25 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

„Nauja „Ambrozijos TV“ žiūrovams pasiūlys iš tiesų išskirtinių ir drąsių projektų. Kultūros naujienas, kurių pasigenda dažnas išsilavinęs ir meno naujovėmis besidomintis žmogus, mūsų televizijoje pristatys garsus muzikos istorijos žinovas Antanas Nedzinskas. Originalumu garsėjantis atlikėjas jo nestokos ir „Ambrozijos TV“ Kultūros naujienose“, – rimtai apie televiziją parodijuosiančios „Ambrozija TV“ projektus, kuriuos ateinantį pirmadienį pristatys beveik tiesioginiame sezono atidarymo renginyje, pasakoja humoro grupės „Ambrozija“ lyderis ir vienas iš „Ambrozija TV“ vadovų Kęstutis Matelis.

REKLAMA

Kita stulbinanti „Ambrozija TV“ naujiena – Minedo pokalbių šou. Jos vedėją – ekstravagantiškąjį atlikėją Minedą žiūrovai taip pat išvys iškilmingame „Ambrozijos TV“ sezono atidarymo renginyje. Renginio organizatoriai prasitarė, kad Minedas naujos televizijos vadovams žada ypatingą dovaną, kuria atlikėjas ne atneš, o įves...

Tai tik keletas naujienų, kurias televizijos žiūrovams jau ateinantį pirmadienį, rugpjūčio 25 dieną, 20.35 val. pristatys sensaciją TV eteryje žadanti sukelti „Ambrozijos TV“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų