REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Linas Adomaitis solinę karjerą pradeda ironiška daina „Aš tau sakau“ apie Lietuvos šou verslo žvaigždutes.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas dainininkas L.Adomaitis klausytojams pateikė savo naująjį kūrinį „Aš tau sakau“, kuriame pašiepiamai dainuoja apie šalies pramogų verslo atstovus ir žiniasklaidos kuriamą scenos žvaigždžių modelį.

REKLAMA

Dainoje paminėti 33 žinomi muzikos ir šou pasaulio veikėjai - Alanas Chošnau, Hokshila, televizijos personažas Budulis ir kiti. „Pasirinkau dainuoti kaip tik apie šiuos žmones, nes jų vardai dažniausiai figūruoja vadinamojoje geltonojoje spaudoje“, - LŽ paaiškino L.Adomaitis.

Konfliktų nebijo.

Paklaustas, ar dėl tokio pašaipaus dainos teksto nesibaimina konfliktų su scenos kolegomis, L.Adomaitis patikina, jog naujuoju savo kūriniu visai nesiekia įžeisti kitų atlikėjų: „Galbūt prabėgo dar per mažai laiko, nes kol kas nesulaukiau jokių atsiliepimų iš tų atlikėjų, kuriuos paminėjau savo dainoje. Vis dėlto neabejoju, kad reakcijų bus labai įvairių. Esu įsitikinęs, kad ši daina neturėtų įžeisti nė vieno atlikėjo. Kūrinyje ironizuoju dabartinę Lietuvos šou verslo situaciją - kai beveik visos žiniasklaidos į dienos šviesą iškeliami ne talentai, o spausdinamos vien paskalos ir kitokie pigūs bulvariniai skaitalai.“

REKLAMA
REKLAMA

Ironiško turinio dainų Linas jau yra anksčiau įrašęs kartu su atlikėju Hokshila. Tai visiems gerai žinomi kūriniai „Stano - Milano“ ir „Pasaulis gražus“. Juose vaikinai palietė tam tikras socialines temas apie populiariąją kultūrą ir jos atstovus bei apdainavo, koks pasaulis gražus atrodo toms merginoms, kurios dažosi plaukus peroksidu.



Lyriškas ir ironiškas

Daina „Aš tau sakau“ - tai pirmasis pradedamos solinės L.Adomaičio karjeros kūrinys. Jį išgirsime ir lapkričio mėnesį planuojamoje išleisti šio atlikėjo kompaktinėje plokštelėje. Nors Linas nuo šiol prisistato kaip solistas, tačiau prie albumo įrašų prisidės ir būrys dainininko draugų: atlikėjai Eurika Masytė ir Vaidas Baumila, krepšininkas Tanoka Beardas bei grupė „Pieno lazeriai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

L.Adomaitis prasitarė, kad būsimą kompaktinę plokštelę sudarys dvi dalys: vienoje skambės ironiški ir socialines temas gvildenantys kūriniai, kitoje atsiskleis kur kas subtilesnė - lyriškoji šio dainininko pusė.



Sielos veidrodis


Vasaros dienas L.Adomaitis leidžia įrašų studijoje, o radęs laisvo laiko skuba pailsėti prie ežero. Tačiau nei dirbdamas, nei poilsiaudamas nepamiršta apie vieną, kaip tikino Linas, jam itin svarbų dalyką - vaikinas nekantraudamas laukia savo vaizdo klipo premjeros, kurį nufilmavo šiemet viešėdamas pas Centrinės Amerikos indėnus.

Dainos „Window Of My Soul“ („Mano sielos veidrodis“) vaizdo klipas žiūrovams bus pristatytas rugsėjo 15 dieną, per MTV kanalą. Jį galės išvysti trijų Baltijos valstybių žiūrovai. „Kadangi rudenį pasirodysiančio albumo tema - žmonių charakteriai ir veidai, tad ir šiame klipe regėsite daugiau nei aštuoniasdešimt veidų, kuriuos nufilmavau Centrinėje Amerikoje“, - LŽ pasakojo L.Adomaitis.



Rima JŪRAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų