REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tango TV“ vasaros šou „Meilės trikampis 5“ šiais metais džiugina dideliu susidomėjimu ir pirmomis intrigomis! Antrus metus „Tango TV“ jaukiai įsikūręs romantiškas realybės šou „Meilės trikampis“ išlieka viena populiariausių vasaros laidų, prie televizijos ekranų pritraukiančių begalę žiūrovų. Vieni smalsiai stebi, kaip sekasi laidos herojams ieškoti antrų pusių, kiti semiasi romantiškų idėjų.

REKLAMA
REKLAMA

„Meilės trikampio“ kūrėjus taip pat sudomino viena pirmųjų rekordininkių – dalyvė Vika. 18-metė, į romantikos paieškas panirusi šou starto savaitės pabaigoje, „Meilės trikampio 5“ namelyje jau praleido net 7 dienas!

REKLAMA

Užsispyrusi, drąsi ir visada besijuokianti Vika į romantišką šou atvyko ieškoti aukšto, sportiško, humoro jausmą turinčio vaikino.

„Praėjo tas laikotarpis, kai skaičiau pasakas. Netikiu princais ant balto žirgo. O šiaip man patinka netradiciniai vaikinai. Rudos akys – privalumas, bet man svarbus tvirtas sudėjimas, jo pomėgiai, nes mėgstu ekstremalų sportą“, – sako Vika.

Per visą laiką Vika kol kas turėjo progą rinktis iš penkių vaikinų, tačiau nė vienas jos nesužavėjo, o ir pati mergina prisipažino, kad išmušus dvylikai jai neverta išeiti į svetainę: „Aš tai tikrai neketinu eiti į vidurnakčio susitikimą. Nemėgstu šampano“, – sako Vika.

REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienį, liepos 14 dieną, 22.00 val. „Tango TV“ kviečia nepraleisti užsispyrusios, kovojančios ir viską, ką nori gaunančios merginos nuotykių. Jau tris vaikinus namo išsiuntusi Vika šia diena liks patenkinta – jai nebereikės rūpintis išlikimu, tad ji puls lepintis atrakcijomis ir mėgautis Evaldo ir Osvaldo dėmesiu. Kurį vaikiną išsirinks ir kokios „Meilės trikampio 5“ intrigos Vikos lauks rytoj, „Tango TV“ žiūrovai sužinos antradienį, liepos 15 dieną 22.00 val.

Galbūt atvyks nauja mergina, o gal Vika ir vėl galės pažaisti vaikinų jausmais ir išsilaikyti dar vieną dieną „Meilės trikampio 5“ namelyje? Intriguojantis vasaros realybės šou „Meilės trikampis 5“ – šiokiadieniais 22.00 val. tik per „Tango TV“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų