REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Muzikai Lietuvoje trūksta gyvybės ir vertės. Norint kažką keisti, reikia pradėti nuo savęs...“, „Užaugau su scena, negaliu be jos gyventi...“.

REKLAMA
REKLAMA

„Dainuoju nuo tada, kai save atsimenu...“, „Pasaulyje yra žmogus, kuriam pažadėjau niekada nenustoti dainuoti ir kurti muzikos...“, „Jau prisilaipiojau ant senų girgždančių scenų, noriu pagaliau patekti į didžiąją...“ – tokie jaunųjų talentų norai mirga jau rudenį startuosiančio TV3 muzikinio projekto „Žvaigždžių vartai“ anketose.

REKLAMA

Jose būsimosios muzikos žvaigždės taip pat prisipažįsta, jog mėgsta ir puikiai dainuoja ispanų, anglų kalbomis, patys kuria dainų tekstus, muziką, groja įvairiausiais instrumentais – nuo smuiko, fortepijono, gitaros, kanklių iki itin reto lietuvių liaudies instrumento – skrabalų (medinio mušamojo instrumento).

Tuo tarpu dažniausiai būsimųjų realybės šou dalyvių įvardijama mėgstamiausia Lietuvos dainininkė be konkurencijos yra dar visai neseniai TV3 ekrane matyta Violeta Tarasovienė.

REKLAMA
REKLAMA

Talentai klausosi ir dainuoja ir Irenos Starošaitės, Rūtos Ščiogolevaitės, Rositos Čivilytė dainas.

Tarp stipriosios lyties atlikėjų pirmauja Andrius Mamontovas, šviesaus atminimo maestro Vytautas Kernagis.

Tačiau labiausiai projekto atrankos komisiją stebina jaunųjų talentų vardijamos mėgstamiausios užsienio grupės ir dainininkai.    

„Nesitikėjome, kad šiuolaikinis jaunimas klausosi ne tik hip hopo, RnB, Robbio Williamso, Whitney Houston, Celine Dion, bet ir profesionalios džiazo muzikos, klasikos ir „mūsų“ laikų mėgstamiausių – „Bitlų“, Franko Sinatros, Elvio Preslio, Edith Piaf, „ABBA“.

Tai rodo, kad jų skonis susiformavo tikrai ne per vieną dieną ir ne vienas jų turi tvirtą nuomonę apie tai, kas yra gera muzika“, − sako šou prodiuseris Arūnas Valinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų