REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį teismas panaikino Britney Spears (Britni Spirs) iškeltus kaltinimus padarius avariją ir pabėgus iš įvykio vietos, tačiau nesėkmių persekiojama dainininkė vis dar turės stoti prieš teismą dėl vairavimo su negaliojančiu vairuotojo pažymėjimu.

REKLAMA
REKLAMA

25 metų B. Spears neprivalėjo dalyvauti Van Naiso aukštesniojo teismo posėdyje, per kurį jos advokatas perskaitė kaltės nepripažinimo pareiškimą dėl vairavimo su nepratęstu vairuotojo pažymėjimu.

REKLAMA

Kitas teismo posėdis dėl šio kaltinimo turi įvykti lapkričio 26 dieną. Kaltinimai padarius avariją ir pabėgus iš įvykio vietos buvo panaikinti, kai B. Spears be teismo susitarė su "Mercedes Benz", kurį rugpjūčio 6 dieną užkliudė vienoje automobilių stovėjimo aikštelėje, savininku.

Paparaciai nufotografavo ir nufilmavo šį incidentą. Kaltinimai dėl pasišalinimo iš įvykio vietos jai buvo pateikti rugsėjo 21-ąją ir dar labiau padidino jos rūpesčius su teismais.

Spalio 4 dieną B. Spears teisinėje kovoje su buvusiu vyru Kevinu Federline`u (Kevinu Federlainu) parado savo dviejų sūnų globos teises.

Kitas teismo posėdis dėl vaikų globos turi įvykti šį penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų