REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Colinas Farrellas nebeturės laiko šėlti po naktinius klubus – nuo vasario mėnesio jis pradės filmuotis Martino McDonagh’o režisuojamoje juostoje „In Bruges” (Briuge).
C. Farrellas, įgijęs besaikio vakarėlių liūto ir kvaišalų vartotojo reputaciją, ir toliau išliks „blogiuko” vaidmenyje: šioje komiškoje juostoje C. Farrellas kartu su Brendanu Gleesonu vaidins porelę mušeikų, kurie į bėdas įspainioja ir su vietiniais, ir su atvykėliais, o jų požiūris į gyvenimą ir mirtį tiesiog pribloškia.
Pramintas šio amžiaus „blogiuku” 30-metis aktorius jau spėjo vesti ir išsiskirti, pereiti reabilitacijos kursus, susilaukti vaiko ir būti įtrauktas į „People” žurnalo skelbiamą „50 gražiausių pasaulio žmonių” sąrašą. Neveltui aktoriui prikabinta „audringojo” etiketė: jis yra nuolatinis barų, naktinių klubų ir vakarėlių lankytojas, keikiasi, svaiginasi, mušasi ir niekada už savo elgesį neatsiprašinėja.
„Gyvenimas yra per trumpas, kad stengčiausi padaryti įspūdį kitiems. Jau seniai gyvenu nuostata, jog niekada visų nenustebinsi ir niekada nebus taip, kad visiems patiksiu. Taigi esu toks koks esu”, – štai taip paprastai C. Farrellas komentuoja savo elgesį
Gimęs futbolininko šeimoje ir būdamas jauniausias iš keturių vaikų 30-metis aktorius vaikystėje planavo sekti tėvo Eimono Farrello pėdomis. Įkvėptas įspūdžių po kelionės aplink pasaulį jaunasis Colinas įstojo į dramos mokyklą, tačiau laikytis  taisyklių ir apribojimų būsimai Holivudo žvaigždei pasirodė per sunku, ir mokslai buvo pamiršti...
Kopti karjeros laiptais į Holivudą jaunasis airis pradėjo 1998 metais – sėkmingai praėjusi atranka į Joelio Schumacherio filmą „Tigrų šalis” ir puikiai atliktas vaidmuo tapo gardžiu kąsneliu aktoriaus agentams. 2002 metais tapęs Briuso Williso partneriu „Harto kare”, Colinas įtvirtino puikaus aktoriaus reputaciją – jau kitąmet nusifilmavo net penkiuose itin didelio susidomėjimo susilaukusiuose filmuose ir dirbo su tokiomis Holivudo garsenybėmis kaip Stevenas Spielbergas, Alas Pacinas, Benas Affleckas, Tomas Cruise’as ir kt. Nuolat lydinti sėkmė C. Farrellui padėjo patekti į aukščiausio A-lygio jaunųjų aktorių sąrašą.
Šviežiausios C. Farrello gyvenimo naujienos, skandalai ir išpažintis iš paties aktoriaus lūpų –  sausio 20 dieną 21.00 val. populiariausio pramoginio kanalo „E!”, kurį išskirtinėmis teisėmis Lietuvoje transliuoja skaitmeninė palydovinė televizija VIASAT,  laidoje „Tikros Holivudo istorijos” (True Hollywood Stories)! 
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų