REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Moteris kasdien jau 2 metus dažo savo kūną mėlynai  (nuotr. Instagram)

Moteris, kuri save vadina ateive, ieško būdų, kaip savo kūną visam laikui paversti mėlynu.

6

Moteris, kuri save vadina ateive, ieško būdų, kaip savo kūną visam laikui paversti mėlynu.

REKLAMA

Lhouraii Li (30) iš Didžiosios Britanijos, kasdien jau 2 metus dažo savo kūną mėlynai ir teigia, kad ji kalba ateivių kalba, kuri vadinasi Klingon.

Moteris savo nuotraukomis dalijasi „Instagram“, o jos pritraukė jau kiek daugiau nei 10 tūkst. gerbėjų. Ten ji demonstruoja savo keistus nežemiškos kilmės kostiumus ir aprangą.

Lhouraii Li sakė: „Aš taip rengiuosi jau daugiau nei dešimt metų po to, kai emane įkvėpė japoniškas stilius „gyaru“, nors dažiau save tik retkarčiais, maždaug prieš dvejus metus nusprendžiau mėlynai nusispalvinti visą save. Tiesiog taip jaučiuosi jaukiai“.

Ji tęsė: „Apsirengusi bet kokiu kitu būdu jaučiuosi, kad nesu savimi, kad vilkiu kostiumus. Aš žinau, kad daugelis žmonių sunkiai supranta tai, bet taip jaučiuosi, nesu tikra, kodėl. Aš tikrai jaučiuosi kaip ateivis“.

REKLAMA
REKLAMA

Jauna moteris sako, kad ji dažnai „stengiasi suprasti“ dalykus ir nesijaučia esanti savo vietoje.

Ji pridūrė: „Aš žinau, kad yra daugybė kitų, kurie taip jaučiasi ir kurie stengiasi užmegzti ryšį su bet kuo. Tikiuosi, kad kada nors surasiu panašią bendruomenę ir susirasiu draugų."

REKLAMA

Lhouraii Li, kuri nuo paauglystės eksperimentavo su kosmetika, sako, kad makiažas jai užtrunka tik valandą.

Ji sakė: „Aš perku pigų veganišką ir ant gyvūnų nebandomą makiažą, o po juo naudoju baltą spalvą, kad jis atrodytų labiau pigmentuotas... Veido/kūno dažams išleidžiu apie 30 svarų (apie 33 eurus) per metus.

„Veido dažai išryškina bet kokius odos trūkumus, todėl svarbu rūpintis savo oda. Aš labai daug investavau į savo odos priežiūrą ir tinkamai rūpinuosi savo oda“.

Lhouraii Li priklauso internetinis nagų dailės verslas, o ji gyvena laive su savo partneriu Nathan, su kuriuo yra kartu jau 10 metų, rašo dailystar.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris sakė: „Mano partneris taip pat nešioja daug makiažo. Jai patinka mano stilius ir mums abiem patinka kartu darytis makiažą.“

Tačiau pora, be abejo, sulaukia stiprios reakcijos, kai kartu lankosi mieste.

Ji sakė: „Mes ėjome į nedidelę užeigą. Kai tik užėjome, visi tylėjo ir pasisuko į mus spoksodami. Aš pamiršau, kad esu mėlyna, nes tai man visiškai normalu“.

Makiažo gerbėja teigė, kad jos „Instagram“ puslapis praturtina jos gyvenimą, nes ji mėgsta dalintis jo akimirkomis su savo sekėjais.

Lhouraii Li tęsė: „Skelbiu interaktyvias istorijas, nes man patinka matyti jų nuomones ir atsakymus į dalykus. Tai skamba šiek tiek kvailai, bet tai artimiausias dalykas, kurį turiu, draugystei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai komentarai yra teigiami, praeityje gavau daug neapykantos ir grasinimų dėl to, kaip atrodau. Kad ir kokia gera būčiau, visada bus žmonių, kuriems aš nepatikus, kurie net manęs nekęs, bet kol aš stengiuosi būti doras žmogus ir darysiu tik gerus dalykus šiame pasaulyje“.

Yra vienas dalykas, kurio Lhouraii Li norėtų labiau nei kas nors kitas – būti nuolat mėlyna.

Ji sakė: „Taip ir dar kartą, aš noriu būti nuolat mėlyna. Vis dėlto aš susitaikiau su tuo, kad turėsiu ir toliau kasdien save tapyti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų