REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su dukrele Adrija ir Sandra Žutautienė (tv3.lt fotomontažas)

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha praeityje išgarsėjo ne tik kaip buvusios „Dinamikos“ vokalistės Viktorijos Mauručaitės dukra – žinoma mergina taip pat save išbandė scenoje. O dabar, kai ir pati augina dukrele Adriją, šypsosi sakydama, kad jos vaikas, panašu, seks jos ir Viktorijos pėdomis.

10

Gabrielė Rutkauskienė-Vasha praeityje išgarsėjo ne tik kaip buvusios „Dinamikos“ vokalistės Viktorijos Mauručaitės dukra – žinoma mergina taip pat save išbandė scenoje. O dabar, kai ir pati augina dukrele Adriją, šypsosi sakydama, kad jos vaikas, panašu, seks jos ir Viktorijos pėdomis.

REKLAMA

Jau visai netrukus TV3 žiūrovai Adriją išvys ir savo ekranuose – mergaitė nusifilmavo ir įsiamžino reklamoje.

Dukrelė seka Gabrielės ir jos mamos pėdomis

Įdomiausia tai, kad čia ji tapo „TV Pagalbos“ žvaigždės Sandros Žutautienės mažąja kopija.

Adrijos mama G. Rutkauskienė-Vasha džiaugėsi, kad jos su Sandra sutarė puikiai, o tam pritarė ir pati Sandra, apie tai papasakojusi savo „Instagram“ istorijose.

Pasirodo, kad Adrija į minėtą reklamą pakliuvo neatsitiktinai – Gabrielės dukrelė priklauso modelių reklamos agentūrai. 

REKLAMA
REKLAMA

Į filmavimą atvyko ir pati Gabrielė. „Adrija prie dėmesio pripratusi, nes anksčiau fotosesijose ir įvairiuose filmavimuose jau yra dalyvavusi, tad nebuvo nieko naujo. Jai tai buvo įprasta. Net ir televizijoje ji jau yra filmavusis kartu su manimi“, – pasakojo Vasha.

REKLAMA

Žinoma moteris neslėpė, kad stebėti tokius dukrelės žingsnius jai yra be galo malonu: „Aš pati savo mamos dėka taip augau, tai panašu, kad mano vaikas taip pat auga labai panašiai, eina tuo pačiu keliu.“

Vasha pasakojo, kad dukrelė yra išties muzikali, todėl gali būti, kad ateityje taip pat išbandys ir dainininkės kelią. „Ji yra labai drąsi, mėgsta vaidinti, mėgsta dėmesį. Nenustebčiau, jei eitų tomis pačiomis pėdomis, kaip mano mama ir aš“, – pridėjo ji.

Petrauka, po kurios pasijautė grįžusi į save

Paklausta, kaip atrodo jos pačios vasara, G. Rutkauskienė-Vasha pasakojo, kad šiuo metu stengiasi nemažai laiko skirti sau.

REKLAMA
REKLAMA

„Atradau naują veiklą – vandenlenčių sportą, kurio dabar mokausi. Nemažai dirbu, stengiuosi suderinti darbą su savo mylima veikla“, – vardijo ji.

Įdomu tai, kad naujai pamilta veikla – vandenlenčių sportas – Vashos gyvenime atsirado visiškai atsitiktinai.

„Visiškai netikėtai atsiradau Svencelėje, kurioje moko kaituoti. Pabandžiau kaituoti ir tai man visai patiko. Tada pagalvojau, kad būtų visai įdomu pawake’inti, atsistoti ant lentos, ir, galbūt, po to būtų paprasčiausiai mokytis ir kaitavimo. Tai mane užkabino, todėl net ir apie kaitavimą kol kas nebegalvoju. O kaip bus ateityje, bus matyti. Nemanau, kad pasinerčiau į profesionalų sportą, bet kaip pomėgį tai turėti yra tikrai labai smagu“, – šyptelėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš maždaug mėnesį žinoma moteris „Instagram“ pasidalijo įrašu, kuriame teigė, kad jaučiasi save pametusi, todėl kuriam laikui ketina atsisakyti socialinių tinklų, kuriuose anksčiau būdavo labai aktyvi, įsigilinti į savo pačios poreikius.

Paklausta, kas padėjo ir vėl džiaugtis gyvenimu, žinoma moteris džiaugėsi, jog nieko specialiai daryti nereikėjo – viskas atėjo savaime. 

„Reikėjo laiko pabūti su savimi, viską apmąstyti, suprasti, ką darau ne taip. Manau, kad man užteko 10-ies dienų ramybės, be „Instagram“, be nuolatinių istorijų kėlimo. Norėjosi atrasti laiko sau, nes anksčiau to ilgai nebuvo. Norėjosi susiprasti, ką darau ne taip“, – pasakojo ji.

Ir nors poilsis nuo socialinių tinklų tikrai išėjo į naudą, Gabrielė teigė, kad ateityje ir vėl tokią pat pertauką padaryti gali būti sunkiau. „Nežinau, kaip bus ateityje, tačiau dabar manau, kad socialinių tinklų veiklą reikia vystyti ir toliau, nes ji neša šiokią tokią naudą ir mano darbui, kurį aš dirbu. Taip pat iš socialinių tinklų, ne paslaptis, įmanoma neblogai užsidirbti, todėl šią veiklą ketinu tęsti ir toliau“, – pasakojo ji. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų