REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Milda Martinkėnaitė ir Mantvydas Čiuplys (nuotr. Instagram)

Džiugios naujienos TV3 muzikinio projekto „X faktoriaus“ nugalėtojos Mildos Martinkėnaitės gyvenime – sekmadienį, pajūryje, jai pasipiršo mylimasis Mantvydas Čiuplys.

19

Džiugios naujienos TV3 muzikinio projekto „X faktoriaus“ nugalėtojos Mildos Martinkėnaitės gyvenime – sekmadienį, pajūryje, jai pasipiršo mylimasis Mantvydas Čiuplys.

REKLAMA

Šiandien naujienų portalo tv3.lt kalbinta mergina neslėpė – apie tai svajojo, tačiau tikrai negalvojo, jog sužadėtuvės įvyks būtent šią dieną.

Žinoma dainininkė neslėpė, kad emocijos dar ir šiandien veržiasi per kraštus. „Man atrodo, kad pirmąkart suprantu, ką reiškia žodis „nuostabu“, nes būtent tokios emocijos mane yra ištikusios nuo vakar“, – su šypsena kalbėjo Milda.

Pasirodo, kad mylimasis Mildą nusprendė kaip reikiant nustebinti, sugebėjo gudriai „apgauti“.

„Keletai dienų nuvažiavome prie jūros paatostogauti. Turime tradiciją – pirmą vakarą atvykus prie jūros būtinai nueiti su ja pasisveikinti, palydėti saulę. Lipome per kopas ir mane apgavo – pasakė, kad turime sustoti ir nusifotografuoti su laikmačiu. Laukiau, kol laikmatis sutiksės, bet pasisukusi į savo meilę, į savo Mantvydą, pamačiau, kad jis priklaupęs“, – apie piršlybas pasakojo M. Martinkėnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma mergina džiaugėsi, kad artimiausi žmonės buvo lygiai tokie pat laimingi, kaip ir naujai iškepta sužadėtinių pora: „Visi labai apsidžiaugė, o kai kurie netgi sakė „pagaliau“ (juokiasi). Manau, kad tai – labai didelė šeimos šventė.“

REKLAMA

Milda ir Mantvydas draugauja 2,5 metų, tačiau jų pažintis užsimezgė kur kas anksčiau. „Mes esame pažįstami daugybę metų – prieš kokius 8 metus abu dalyvavome pačiame pirmame „Lietuvos balso“ sezone. Tačiau tuo metu tik pasisveikindavome ir tiek – tada daugiau pažindintis aktualu nebuvo. Bet prieš 2,5 metų, mes atsitiktinai susitikome sporto salėje, ir nuo tos pačios pirmos akimirkos atsirado ryšys, buvo labai lengva ir laisva bendrauti. Abu buvome labai tikri vienas prieš kitą. Buvome tokie, kokiais ir esame, be jokių apsimetinėjimų, nebandėme pasirodyti geresni. Manau, kad tai vienas kitą ir sužavėjo“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad Mildai ši vasara yra išties ypatinga – birželio mėnesį ji išleido pirmąją savo debiutinę dainą „Mudu“, skirtą tiems, kurie tiki tikros meilės paiešką bei faktu, kad visi mes rasime būtent sau skirtą žmogų.

„Daina skirta vienišiams, bet tiems, kurie tiki tikra meile. Aš tikrai esu iš tų, kuria ja tiki, ir, man atrodo, aš Mantvydą įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Šios dainos užuomazgos buvo dar prieš mūsų draugystę, prieš pat jai prasidedant. Todėl viskas išėjo labai simboliškai“, – besišypsodama dabar pridėjo ji.

Paklausta, ar su Mantvydu jau galvoja ir apie vestuves, dainininkė teigė, kad viskam savas laikas. „Kol kas džiaugiamės šiuo etapu, o visa kita – ateityje. Bus smagu taip pat sulaukti ir tų kitų žingsnių“, – pokalbį baigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų