REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Ingos Žuolytės mergvakario akimirkos (nuotr. asm. archyvo)

Jau visai netrukus Inga Žuolytė su mylimuoju Adomu iškels savo vestuves, o praėjusį sekmadienį, liepos 12-ąją, socialiniuose tinkluose puikiai žinomai moteriai artimiausios draugės iškėlė nepamirštamą mergvakarį.

5

Jau visai netrukus Inga Žuolytė su mylimuoju Adomu iškels savo vestuves, o praėjusį sekmadienį, liepos 12-ąją, socialiniuose tinkluose puikiai žinomai moteriai artimiausios draugės iškėlė nepamirštamą mergvakarį.

REKLAMA

Kaip naujienų portalui tv3.lt sakė pati Inga, tokios nuostabios šventės ji tikrai nesitikėjo, o iškart po jos vestuvių ėmė laukti netgi dar labiau.

Staigmenos – dar nė neprasidėjus šventei

Ištikimiausi moters sekėjai tikriausiai jos mergvakario laukė lygiai taip pat, kaip ir pati Inga, mat staigmenos prasidėjo kur kas anksčiau, nei šventės dieną.

Prieš kelias savaites Inga gavo laišką, kuriame – kvietimas apsilankyti drabužio primatavime. „Gavau kvietimą užsirašyti primatavimui. Atėjau, mane išmatavo ir pasakė: „Viskas, daugiau nieko iš tavęs nebereikia, nes ką daryti – jau žinau“, – besijuokdama situaciją prisiminė Inga.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, moteris turėjo įtarimą, jog čia, tikriausiai, bus siuvama suknelė: „Buvau beveik tikra, kad tai bus suknelė, bet balta. Ši suknelė, kurią man pasiuvo, yra tokia, į kokią aš gyvenime nė nebūčiau sugalvojusi pasižiūrėti, tokios pasimatuoti. Buvo smagu, nes gavau tokį modelį, į kurį niekuomet nebūčiau atkreipusi dėmesio, tačiau vis dėlto man jis ir tiko, ir stebėtinai gerai atrodė.“

REKLAMA

Pasirodo, kad ryški rožinė suknelė sužavėjo ir Ingos mergvakario dalyves – žinoma moteris jau sulaukė prašymų suknelę ateityje perimti.

Jautrios akimirkos ir išpildytos svajonės

Ankstų sekmadienio rytą prasidėjęs I. Žuolytės mergvakaris buvo kupinas pačių įvairiausių veiklų. Viskas prasidėjo nuo to, kad ją iš namų paėmė draugas, kuris buvo pramintas vienu iš princų ant balto žirgo. Draugas nuvežė Ingą į makiažą.

Po makiažo jos pasiimti atvyko jau kitas draugas, kuris nuvežė į pirmąją lokaciją, kur žinomos moters laukė ne tik fotosesija ir Anatolijaus Oleinik koncertas, bet ir visos jos draugės.

REKLAMA
REKLAMA

„Vėliau važiavome į „Vaflių namus“ pavalgyti, o tada mūsų iš ten atvyko pasiimti vakarėliams skirtas autobusas. Į jį sulipome ir išvykome į Trakus, Karolinos Meschino sodybą. Ji buvo nuostabiai papuošta, o ypatingai mane nustebino tai, kad merginos padarė girliandas iš senų nuotraukų, kurių aš pati buvau be galo ilgai nemačiusi. Kai kurių iš jų aš labai ilgai ieškojau, vis niekur nerasdavau. Nė nežinau, iš kur jos visa tai atkasė, bet buvo netgi pirmosios mano ir Adomo bendros nuotraukos. Tai buvo itin sentimentalu“, – pasakojo I. Žuolytė.

Tiesa, linksmybės ties čia dar tikrai nesibaigė – netrukus buvo išpildytas ir kitas Ingos noras. „Vėliau atvyko mano viena labai mėgstama šokėja, Kristina Pališkytė, kuri mus mokė twerkinti. Ji pasakė, kad manęs lauks pamokose, nes man visai gerai sekėsi, tad ji mane tikrai tam lengvai įkalbėjo. O po šokių buvo labai jautri akimirka, nes ėjome palydėti saulės ir gavau savo mamos perduotą laišką“, – sakė I. Žuolytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kaip įsivaizdavo savo mergvakarį, ir ar jis išpildė visus lūkesčius, Inga atviravo, kad apskritai apie šią šventę nebuvo linkusi itin daug svajoti – draugės pasakė tik tai, jog iš tiesų nenorėtų jokių senamadiškų mergvakario žaidimų.

„Aš neturėjau jokių šventės lūkesčių ir iliuzijų – tikrai visiškai nieko neįsivaizdavau. Bet kad viskas bus taip gerai, irgi negalėjau tikėtis. Pati to tikrai niekuomet nebūčiau sugalvojusi“, – su džiaugsmu kalbėjo Inga.

Šventės metu I. Žuolytei buvo parodytas ir specialus jos mylimojo Adomo vaizdo įrašas, kurio metu jis atsakinėjo į tuos pačius klausimus, kurie vėliau buvo užduoti ir pačiai Ingai. Vaizdo įrašas buvo toks jautrus, jog žinomai moteriai darkart pavyko įsitikinti, kad jis – tikrai jos išrinktasis.

„Tikrai dar labiau laukiu šventės. Buvo labai smagu, ir tikiu, kad per vestuves bus dar smagiau. Kai pažiūrėjau filmuką su Adomu, kur sutapo visi mūsų atsakymai į tuos pačius klausimus, tik dar kartą įsitikinau, kad galiu būti labai rami, jog tai – mano žmogus“, – besišypsodama sakė I. Žuolytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų