REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė aprodė būsimus namus (nuotr. Instagram)

Grupės „69 danguje“ grupės narei Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – malonūs džiaugsmai. Moteris su savo vyru įsirenginėja naujus namus Palangoje.

12

Grupės „69 danguje“ grupės narei Nijolė Pareigytė-Rukaitienė – malonūs džiaugsmai. Moteris su savo vyru įsirenginėja naujus namus Palangoje.

REKLAMA

Moteris mielai sutiko pasidalinti būsimo būsto vaizdais ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.

„Laukiu, kaip mažas vaikas savo naujų namučių prie jūros! Noriu pasidalinti butuko vizualizacijomis ir pasidžiaugti, kad sutikau nepaprastai motyvuotą, kūrybingą, darbštų interjero dizainerį, kurio pagalba visos mano padrikos mintys suėjo į gražią visumą! Prašau pasakykite ir Jūs savo nuomonę kaip mums su Artūru pavyko?“, – instagarme rašė moteris.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad ir kitos grupės „69 danguje“ narės įsigijo būstą Palangoje.

Čia gyventi tikrai nebus liūdna, pasirodo, kad kitos grupės narės – Karina Krysko ir Ingrida Martinkėnaitė – taip pat kartu su šeimomis vasaromis apsigyvens netoliese.

REKLAMA
REKLAMA

I. Martinkėnaitė pasakojo, kad kartu su šeima įsigijo būstą Palangoje, nuošalesniame ir ramesniame rajone, Kunigiškėse, „Mano jūra“ kvartale.

„Seniai apie tai svajojome, o planuodami vaikelį pagalvojome, kad būtų gerai turėti ir nuosavą būstą. Ir koncertuojant norisi kažkur apsistoti pas save, jaukiai, o ne nakvoti viešbučiuose ar svečiuose.. Būdavo pastovus galvos skausmas. Su kolegėmis dabar susikooperavome, susiradome būstus ir įsigijome“, – sakė Ingrida, kuri praleido ne vieną vasarą Palangoje koncertuodama su kitomis „69 danguje“ merginomis.

REKLAMA

Tiesa, vis daugiau žmonių Palangą iškeičia į Nidą, vis dėlto dainininkė turėjo aiškią priežastį, kodėl šiuo atveju jos pasirinktas kurortas Kunigiškėse visai šeimai tiks labiau. Pasirodo, kad ir su vyresnėle dukra Marija jos abi anksčiau čia leisdavo nemažai laiko.

„Kunigiškės – tarsi Palangos Nida. Aš čia daugelį metų vasarą gyvenau, nuomodavausi būstą, kai Marija buvo mažytė. Nuo tų laikų būtent šį pajūrio rajoną labai pamėgau. Pavyzdžiui, Nida, mums ne visuomet tiktų. Jei koncertas baigiasi vėliau, grįžti – jau sunkiau, reikėtų keltis keltu. Tai – sudėtingesnis patekimas“, – aiškino Ingrida.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja pasakojo, kad interjero dizainerio samdyti minėtam būstui tikrai neprireiks – viso to ji ėmėsi pati, o naujas darbas kelia ir džiaugsmą: „Tas būstas nėra didelis – vis dėlto tai ne nuosavas namas, kuriame reikėtų apdėlioti kiekvieną kampą. Manau, atostogoms, svarbiausia, kad būtų patogu ir daugiau vietos žmogui, o ne daiktams. Tuo labiau, kad dabar mes turime labai daug baldų, kurie priklauso mažajai – ir gultukai, ir kėdutės, lovelės ir taip toliau (juokiasi)“

Paklausta, ar jau turėjo įkurtuvių vakarėlį, Ingrida šypsojosi – kol kas visos šventės, kol dukrelė dar maža, vyksta tik šeimos rate, tačiau, žinoma, laukia ir didesnis susibūrimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

I. Martinkėnaitė pridėjo, kad pasiruošimas trunka jau ne vieną mėnesį. „Jaučiame malonumą, kadangi būstą įsirenginėjame patys sau – viską kartu pasitariame, pasiplanuojame. Kai kuriuos baldus mums gamina pagal užsakymą, o kai kuriuos jau nusipirkome. Visą pusmetį tuo pasiruošimu ir gyvename. Čia tas pats, kaip planuotis atostogas, o kadangi dabar jų planuotis nepavyksta, tai dėliojamės spinteles (juokiasi)“

Paklausta, ar čia ketina leisti tik vasaras, žinoma moteris atskleidė, kad yra pasiruošusi ir naujoms tradicijoms – šventes šaltuoju metų laiku sutikti būtent pajūryje, o ne namuose.

„Manau, kad ir žiemos metu važiuosime, nes jau turime butą – kitu atveju, gal ir nebūtume sugalvoję važiuoti į pajūrį. Tačiau dabar tai labai populiarėja. Žmonės ir iš didesnių miestų per šventes dabar važiuoja į savo užmiesčio rezidencijas. Net ir mūsų rajone jau turime daug draugų, kurie visas šventes tikrai sutiks ne mieste, o čia, pajūryje“, – sakė dainininkė.

REKLAMA

Neretai sakoma, kad ryškiausi prisiminimai iš laiko, praleisto pajūryje, yra iš vaikystės. Ingrida ne tik tam pritarė, bet ir teigė, kad tokius mielus širdžiai atminimus nori sukurti ir savo dukrelėms.

„Kiekvienais metais būtinai reikėdavo nusifotografuoti prie vienos valties. Ir tie čeburekai, pajūrio maistas – savotiškas ir lietuviškas. Kelionės su tėvais taip pat labai įstrigdavo į atmintį, todėl norisi, kad ir mūsų vaikams tai tas butas būtų gimtas, savas“, – sakė dainininkė.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų