REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
Yanyah Milutinovic (nuotr. Instagram)

Nepaisant to, kad motinystė gyvenimą nudažo pačiomis gražiausiomis ir ryškiausiomis spalvomis, neretai moterys susiduria su sunkumais po gimdymo, kai nori grįžti į savo ankstesnį kūną. 

18

Nepaisant to, kad motinystė gyvenimą nudažo pačiomis gražiausiomis ir ryškiausiomis spalvomis, neretai moterys susiduria su sunkumais po gimdymo, kai nori grįžti į savo ankstesnį kūną. 

REKLAMA

Yanyah Milutinovic istorija pritrenkė internautus – ją suprato ne visi, mat moterys sportavo net ir likus kelioms akimirkoms iki gimdymo.

Būdama nėščia 41-ąją savaitę Yanyah ligoninėje, laukdama gimdymo, darė pritūpimus, o vaizdo įrašu pasidalijo ir socialinėje erdvėje. Po kelių valandų jai gimė dukrelė Smilljana.

Ir nors gydytojai tam priešinosi, jau po 2 savaičių moteris grįžo į sporto salę, mat iki tol ji taip pat visą laiką sportavo. „Žinau, kad gydytojai siūlo palaukti 6 savaites, tačiau aš pasirinkau sugrįžti anksčiau. To niekam nerekomenduočiau, bet iš tiesų visi taip elgiasi“, – sakė ji.

Vis dėlto moteris tikino, kad tiek ji, tiek jos dukrelė laikėsi puikiai. „Visą nėštumo laikotarpį taip pat sportavau. Rytais mane labai pykindavo, kartais net sporto klubo tualete, tačiau po to ir vėl eidavau sportuoti. Tai mane priversdavo pasijausti geriau“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Yanyah šiuo metu sporto klube lankosi 6 kartus per savaitę, o kiekviena jos treniruotė užtrunka apie 2 valandas. Dėl to moteris gali puikuotis įspūdingu pilvo presu ir sportiškomis šlaunimis. 

REKLAMA

Vis dėlto ji neslepia, kad toks jos gyvenimo būdas kai kur ją stipriai riboja, mat vieninteliai žmonės, su kuriais ji pasimato, yra tie, kuriuos sutinka sporto klube. „Daug turiu atsisakyti. Nesusitinku su draugais, nežiūriu televizijos. Daug nemiegu. Jei norite turėti tokį kūną, kaip mano, sporto klubas turi būti už viską svarbiau“, – kalbėjo ji.

„Aš nesu super žmogus – visi gali atrodyti taip, kaip aš, jei tik labai nori. Tačiau tam reikia labai didelės valios“, – pridėjo moteris.

Anot Yanyah, sportas turi būti atsakymas į viską. „Mūsų visų kūnai iš esmės yra tokie patys – skirtumus sukuriame tik priklausomai nuo savo prioritetų“, – pastebėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kai kurie internautai tikina, kad moteris iškart po gimdymo paprasčiausiai pasidarė plastinę operaciją. „Moterys dažniausiai mane palaiko, o štai vyrai – kritikuoja. Jie teigė, kad turėjau nesportuoti besilaukdama, ir vaidina, kad mano kūną pažįsta geriau už mane pačią. Jie bando mane sugėdinti, tačiau kalbėti – tikrai ne jiems“, – kalbėjo Yanyah.

Moters susidomėjimas sportu išaugo 2013 metais, kai ji ištrūko iš pavojingų santykių. „Sportą dievinau paauglystėje, bet kai man suėjo 19-20 metų, ėmiau domėtis vaikinais ir tada viskas pasikeitė. Susidėjau su blogais žmonėmis, ėmiau blogai maitintis. Man nuolat buvo pagirios. Buvau tikrai žemai. Tačiau vieną dieną atsikėliau ir supratau, kad man reikia pasikeisti“, – sakė Yanyah, kuri tikina, kad sportas jos gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. 

„Niekuomet nesu buvusi laimingesnė. Galbūt tai priklausomybė, tačiau ji – gera“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų