REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Cher su Gregg Allman ir Davidu Geffen (nuotr. SCANPIX)

Dainininkės Cher gyvenimas gerbėjus domino visuomet – tiek jos metų metus nesikeičianti išvaizda, tiek ir paslaptingi ryšiai su vyrais.

8

Dainininkės Cher gyvenimas gerbėjus domino visuomet – tiek jos metų metus nesikeičianti išvaizda, tiek ir paslaptingi ryšiai su vyrais.

REKLAMA

O jų jos gyvenime buvo išties nemažai, vis dėlto 3 iš jų užima ypatingai svarbią vietą.

1975-aisais Cher vardas pasaulyje iškilo kartu su Sonny Bono, su kuriuo jiedu dainavo duete. Tiesa, moteris jį pažinojo jau nuo 16 metų – būtent tada jie suartėjo ir sukūrė sėkmingą muzikos grupę.

1964-aisiais jie neoficialiai susituokė Meksike, o po 5 metų vestuves pakartojo. Tąkart jiems jau buvo gimęs sūnus Chazas Bono.

Tiesa, santuoka 1974-aisiais nutrūko – skirtis norėjo abu. Vis dėlto dar prieš teismui nutraukiant jų santuoką, Cher paniro į 2 metus trukusį romaną su Davidu Geffenu. Vėliau, kaip ir su Sonny, su Daviduu Cher palaikė ilgalaikius santykius darbo prasme. 

„Aš buvau pirmas žmogus, kuris su juo dalijosi ir lova, ir gyvenimu. Žmonės tuo netiki, o galbūt tuo tikėti nenori, arba tiesiog negali to suprasti. Bet mes vienas dėl kito iš tiesų buvome išprotėję“, – sakė Cher.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau labiausiai atlikėjos gerbėjus nustebino kiti jos santykiai. Praėjus vos 4 dienoms po skyrybų su Sonny baigties, 29 metų Cher ištekėjo už 27 metų rokerio Greggo Allmano. Pora susipažino Los Andžele, kur Allmaną Cher tiesiog pribloškė. „Taip turėtų kvėpėti undinė“, – vėliau Greggas šitaip atsiliepė apie garsiąją dainininkę.

REKLAMA

Nepaisant to, jų pirmas susitikimas nepraėjo itin romantiškai – padauginęs narkotikų, Greggas apalpo tualete.

Cher jam suteikė antrą šansą, o jau netrukus jiedu iškėlė greitas vestuves Las Vegase. Lygiai tokios pat greitos buvo ir jų skyrybos. Praėjus 10 dienų, dainininkė panoro skirtis, mat Greggas, anot jos, nemokėjo tvarkytis su alkoholiu ir narkotikais. Pasirodo, kad tai kėlė bėdų ne tik jo mylimajai, bet ir grupei, kurioje jis grojo.

Praėjus mėnesiui, Greggas sugebėjo įkalbinti Cher suteikti jų santuokai antrąjį šansą – vyras tikino atsisakęs visų blogų įpročių. Deja, tai buvo melas – bėdos su priklausomybėmis ir toliau tęsėsi, o ypatingai reikalus paaštrino faktas, kad Cher ir vėl ėmė koncertuoti su buvusiu vyru Sonny. Tai Greggą privertė imtis veiksmų – jis netrukus užpildė skyrybų dokumentus pats.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, jis netrukus persigalvojo, o tai padaryti jį paskatino faktas, jog Cher ėmė lauktis jųdviejų vaiko. Ir nors vėliau pora dar išleido kartu albumą ir pradėjo turą, tai nepatiko nei jiems patiems, nei jų gerbėjams. Netrukus jie ir vėl pasuko skirtingais keliais.

„Turėjome gerų laikų, turėjome ir blogų. Mes buvome pernelyg skirtingi. Džiaugiausi, jog ji niekuomet manęs nepaklausė, ką galvoju apie jos dainavimą, nes, man labai gaila, ji tikrai nėra labai gera atlikėja“, – vėliau yra sakęs Greggas.

Negana to, atlikėjas yra kritikavęs Cher dėl jos užimtumo. „Gregory man sakydavo, kad aš didžiulė žvaigždė, tačiau su manimi būti nėra smagu, nes manęs paprasčiausiai niekada nebūna šalia“, – prisiminė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Įdomu tai, kad muzikantas prisipažino pirmas užpildęs skyrybų dokumentus dėl to, jog visuomet bijojo, kad mylimoji tai padarys pirma. 

2017 metais Greggas mirė nuo vėžio. Jo laidotuvių dieną Cher socialiniuose tinkluose rašė: „Šiandien mes dar esame su mūsų mylimu Gregory, o rytoj jau sakysime jam sudie. Jis buvo drovus. Jis buvo malonus, mylintis vyras. Mūsų liūdesys yra tiesiog neišmatuojamas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų