REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Gytis Pintulis (nuotr. asm. archyvo)

Turbūt niekas taip nenuspalvina gyvenimo kaip meilė. Ir visos jos spalvos – pavydas, intrigos, aistra ir išdavystės...

21

Turbūt niekas taip nenuspalvina gyvenimo kaip meilė. Ir visos jos spalvos – pavydas, intrigos, aistra ir išdavystės...

REKLAMA

Visa tai žiūrovai išvys naujame lietuviškame humoristiniame seriale „Blogoms merginoms viskas“.

Bokso trenerį seriale įkūnijęs aktorius Gytis Pintulis turi ne vieną talentą, pasirodo vyras ne tik vaidina, bet ir dirba ugniagesiu.

Seriale seriale „Blogoms merginoms viskas“ charizmatišką personą suvaidinęs Gytis tikino, kad tokie personažai jam – nesvetimi: „Vaidmuo iššūkių nesukėlė, kiekvienas yra skirtingas ir viską bando suvaidinti savaip, personažo charakterio ir būdo savybės nėra man svetimos. Manau, įsikūnyti į rolę pavyko, režisieriai buvo patenkinti. Režisieriai jau atsirenka aktorių jau žinodami, ko iš jo galima tikėtis, todėl kažkokių didelių sunkumų nekyla.“

Personažai reikalaujantys papildomo pasiruošimo ir mokymosi Gyčiui yra patys įdomiausi: „Į juos sudedama daug pastangų ir laiko. Teko vaidinti seriale „Pasmerkti“, įkūnijau marozo rolę, dabartiniame seriale personažas gan panašus į ankstesnį, žinoma, teko pakeisti manieras, kalbą, nenorėjau kartotis. Būtent ši rolė man įsimintina, nes yra charakteringa, ryški ir reikalaujanti pastangų. Man kaip aktoriui, buvo užduotis daugiau parodyti savęs.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat teko vaidinti draminiame seriale, ten ieškojau savęs, personažas skyrėsi nuo ankstesnių. Teko vaidinti ir išlepusį turtingų tėvelių vaiką, vaidmuo reikalavo daug pasiruošimo ir darbo.“

REKLAMA

Būti aktoriumi vyras nusprendė jau mokykloje: „Vesdavau renginius, vaidindavau mokyklos spektakliuose, man tai labai patiko, buvau veiklus vaikas. Mokytojai sakydavo, kad turiu būti aktoriumi ir lipti ant scenos. Kai reikėjo stoti, nežinau kodėl, bet pasirinkau transporto vadybos studijas.

Studijuojant supratau, kad tai ne mano kryptis, dėstytojai taip pats stebėjosi, ką aš čia veikiu, tačiau pabaigiau šias studijas. Atsiėmęs diplomą, padėjau jį į stalčių ir užpildžiau prašymą stoti į aktorinį. Širdis sakė, kad tai man, mane žavėjo renginiai, scena, vaidyba. Kai pabaigiau studijas, ėmiau dirbti teatre, dirbdamas ten pradėjau dvejoti, ar tikrai tai mano kelias.“

REKLAMA
REKLAMA

Dvejonių kankinamas Gytis nusprendė išvažiuoti į užsienį, ten praleidęs metus, suprato, kad visgi nori tęsti aktoriaus kelią: „Deja teatre neužsibuvau, nesiklostė man šie dalykai. Pradėjau ieškoti laisvai samdomo darbuotojo darbo. Paauglystėje svajojau apie dvi specialybes – aktoriaus ir ugniagesio. Nusprendžiau viską pabandyti, todėl ėmiau ir žengiau per Šiaulių apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdybos duris.

Dabar jau dveji metai, kaip esu gaisrininkas, darbo grafikas yra lankstus, todėl puikiai viską galiu suderinti ir kai reikia – vaidinti. Esu laimingas savo pasirinkimais ir šiandien puikiai šias abi sritis suderinu tarpusavyje.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Serialas TV3 eteryje pasirodė birželio 29 d. ir žada visą vasarą džiuginti žiūrovus spalvingais personažais, komiškomis situacijomis ir įmantriais siužeto vingiais. 

Serialas „Blogoms merginoms viskas“ pasakoja apie trijų moterų – Danguolės, Svajonės ir Vitos draugystę bei jų nuotykius. Kažkada jos prisiekė, kad padės viena kitai išspręsti visas problemas. O problemų jų gyvenime netrūksta – kiekviena moteris trokšta mylėti ir būti mylima, bet jų išrinktieji – toli gražu ne idealūs… Taigi, prisiekusi feministė Danguolė bando atverti savo draugėms akis ir parodyti jų vyrų trūkumus. Tai tampa netikėtų įvykių, kurie pakeis ir pačios Danguolės gyvenimą, pradžia. Kartais atrodo, kad iš susidariusios padėties neįmanoma rasti išeities, bet moteriškas solidarumas gali nuversti kalnus. Ypač, jei iškilusios bėdos sprendžiamos su humoru ir išradingai.

REKLAMA

Seriale vaidina visa puokštė įdomių aktorių. Pagrindinius vaidmenis atlieka Akvilė Vitkūnaitė, Ingrida Voverytė ir Agnė Šiaulytė. Taip pat – Mykolas Vildžiūnas, Mindaugas Capas, Emilis Pavilionis, Giedrius Arlauskas. Pasirodys ir kviestinės žvaigždės: Žilvinas Tratas, Ineta Stasiulytė, Andrius Bialobžeskis, Gintarė Latvėnaitė ir kiti.

„Blogoms merginoms viskas“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų