REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Robbie Williamsas su žmona Ayda Field (nuotr. SCANPIX)

Dainininkas Robbie Williamsas su žmona Ayda Field šiuo metu augina net 4 vaikus, vis dėlto anksčiau buvo ir tokie laikai, kai vyras buvo įsitikinęs, jog tėvu negalės būti niekuomet. 

4

Dainininkas Robbie Williamsas su žmona Ayda Field šiuo metu augina net 4 vaikus, vis dėlto anksčiau buvo ir tokie laikai, kai vyras buvo įsitikinęs, jog tėvu negalės būti niekuomet. 

REKLAMA

Tiesa, pasirodo, kad tam buvo aiški priežastis.

Kaip 46 metų dainininkas pasakojo savo tinklalaidėje „Staying At Home With The Williamses“, vos susipažinęs su savo žmona jis buvo įsitikinęs, kad šeimos jiems sukurti tikrai nepavyks. Viena iš priežasčių buvo ta, jog dainininkui atrodė, kad neįmanoma užauginti vaikų, jei negali pasirūpinti pats savimi.

Taip pat R. Williamsą gąsdino faktas, kad jo paties tėvai buvo išsiskyrę ir jis neturėjo tinkamo šeimos modelio. 

„Prisimenu, kad galvodavau, jog nenoriu tų pačiū dalykų, kaip mano žmona Ayda. Noriu jos, bet nenoriu šeimos dėl daugybės priežasčių“, – prisiminė jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip galiu turėti šeimą, jei pats negaliu užauginti savęs, ir dar esu iš išsiskyrusios šeimos? Kokia prasmė būtų tai daryti? Tai nebuvo savanaudiška priežastis – tai buvo normali, žmogiška priežastis, ir aš kiekvieną dieną savo galvoje dėl to išgyvendavau karą“, – pridėjo atlikėjas.

REKLAMA

Ir nors dėl tėvystės jaudinosi visuomet, Robbie suprato, kad viskas pasikeitė, kai pirmąkart išvydo savo sūnų Teddy. Būtent tada jis tikina supratęs, kad visas gyvenimas yra apie tarpasmeninius ryšius.

„Tą akimirka, kai Teddy į mane pasižiūrėjo, man atrodė, kad į mane žiūri visa visata. Šis ryšys ir euforija buvo stipresnis už bet kokius narkotikus, alkoholį ar tabletes. Manau, kad būtent tą akimirką viską ir supratau“, – prisiminė jis.

Galiausiai R. Williamsas pripažino, kad faktas, jog tapo tėvu, apskritai padarė jį kur kas geresniu žmogumi. „Vaikai mane sukūrė. Mano gyvenimas dabar yra pilnesnis, aš esu nuoseklesnis, labiau gyvenantis dabartyje, rafinuotesnis“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Visai neseniai dainininkas atskleidė ir kitų asmeninių savo gyvenimo detalių. Pavyzdžiui, prisiminė, kad prieš susituokdamas su žmona, jis paslapčia ją kelis kartus buvo metęs. Jam atrodė, kad palikdamas mylimąją jis ją privers suvokti, jog jis niekuomet negalės jai duoti to, apie ką ji svajoja – tiek šeimos, tiek vaikų, vestuvių.

Ir net kai skyrybos virto realybe, jo mylimoji Ayda niekuomet nepaleisdavo vilties, kad jiedu su Robbie taps pora – moteris buvo taip jį įsimylėjusi, kad apie kitokį scenarijų nė negalėjo pagalvoti.

„Aš jį buvau įsimylėjusi. Jis buvo toks mielas, gražus žmogus, o taip pat šarmingas, linksmas, nuostabus. Jis užpildė mano širdį. Jis buvo mano sielos draugas“, – sakė ji.

„Anksčiau jis sakydavo, kad niekuomet nesituoks ir neturės vaikų. Dabar mudu iš to juokiamės“, – priėjo ji.

Primename, ka pora susipažino 2006 metais, o 2010-asiais iškėlė vestuves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų