REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Į Los Andželą gyventi išsikėlę princas Harry ir Meghan Markle, panašu, ramybės neranda ir toliau, o bėdos su karališkąja šeima jiems taip pat nesibaigia. 

6

Į Los Andželą gyventi išsikėlę princas Harry ir Meghan Markle, panašu, ramybės neranda ir toliau, o bėdos su karališkąja šeima jiems taip pat nesibaigia. 

REKLAMA

Vis dėlto dabar ėmė aiškėti tikrosios priežastys, kodėl pora ne tik nusprendė atsisakyti karališkųjų titulų, bet ir persikelti gyventi už Atlanto.

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, nuolat britų spaudos kritikuojamai Meghan nepatiko, kaip į tai reaguodavo karališkoji šeima. Į kritiką jie paprasčiausiai nereaguodavo, arba duodavo atsakymą „jokių komentarų“. 

Dar kiek anksčiau Harry ir Meghan netgi patys ėmė ir padavė britų spaudą į teismą, kas karališkajai šeimai taip pat nepatiko – jie tai padarė nepasitarę su kitais nariais. O štai dabar, teismo dokumentuose, atskleidžiamos ir kai kurios hercogienės mintys.

Anot cosmopolitan.com, Meghan nejautė monarchijos paramos ir apsaugos, o negana to, jai buvo draudžiama pačiai save apsiginti – žiniasklaidoje ant jos ir toliau buvo pilamas purvas. 

REKLAMA
REKLAMA

„Rūmų pozicija buvo ignoruoti ar nekomentuoti istorijų, o kai kurie žmonės aktyviai ją bandė sulaikyti nuo atsakymų ir komentarų, net jei būdavo kalbama netiesa. Tai jai buvo tikra bėda“, – sakė artimas hercogienės šaltinis.

REKLAMA

Dokumentuose taip pat buvo minima, kad tokie aršūs straipsniai hercogienei kėlė nepakeliamą emocinę kančią ir gadino jos psichinė sveikatą, kai ji laukėsi sūnaus Archie.

Ir nors karališkoji šeima kuo puikiausiai matė, su kuo susiduria Meghan, ir kokį nuolatinį stresą ji kenčia, nėkart nebandė melagingų gandų išsklaidyti ir pakomentuoti vienos ar kitos situacijos.

„Rūmai, kai anksčiau nutikdavo kažkas bloga, ypatingai, jei tai liečia privatų gyvenimą, yra susidūrę su sunkumais bendraujant su žiniasklaida, mat dažnu atveju, po to situacija dar pablogėdavo. Nėra taip, kad karališkoji šeima nenori padėti – paprasčiausiai jie nenori suteikti gandų pilnai istorijai dar daugiau deguonies“, – pridėjo šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Harry ir M. Markle naujieną, jog sumažina savo karališkas  pareigas ir keliasi į JAV, paskelbė niekam prieš tai apie pokyčius nepasakoję, o negana to, tam pasirinko itin blogą dieną. Viešumoje žinia pasirodė trečiadienio vakarą, o štai ketvirtadienį – princo Williamo žmonos Kate Middleton gimtadienis.

Artimas princo Williamo šaltinis pasakojo, kad jį tai kaip reikiant įsiutino. „Tai jį tiesiog apakino, o juk nesutarimai tarp brolių ir taip yra iš anksčiau. Liūdna, todėl, kad kai jie buvo maži, Williamas būdavo pirmas žmogus, pas kurį Harry atbėgdavo su naujienomis. Williamas yra ypatingai įskaudintas, tačiau tuo pat metu jis turi koncentruotis į savo šeimą ir bandyti gyventi savo gyvenimą“, – sakė šaltinis.

Netrukus po Harry ir Meghan pareiškimo pasisakė ir karalienė, kuri priminė, kad pora su kitais šeimos nariais apie tai nė nesikalbėjo. „Diskusijos su Sasekso kunigaikščiu ir kunigaikštiene – dar ankstyvose stadijose. Mes suprantame jų norą sukti kitu keliu, tačiau tai – labai sudėtingi klausimai, kuriems išspręsti prireiks laiko“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų