REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Linas Adomaitis yra žinomas ne tik dėl savo kūrybos, bet ir dėl be galo gražios šeimos, kuriai jausmų niekuomet nebijo parodyti – tiek viešai, tiek ir tada, kai lieka tik trise. 

Dainininkas Linas Adomaitis yra žinomas ne tik dėl savo kūrybos, bet ir dėl be galo gražios šeimos, kuriai jausmų niekuomet nebijo parodyti – tiek viešai, tiek ir tada, kai lieka tik trise. 

REKLAMA

Neseniai laidos „Pasaulis pagal moteris“ vedėjai Kristinai Rimienei žinomas dainininkas išliejo širdį ir paatviravo apie tai, ką jam reiškia šeima, o jo žmona Irma papasakojo, koks Linas yra tada, kai jo nemato niekas kitas. 

Kodėl svarbu rodyti šeimai dėmesį?

Visai neseniai pora atšventė 10 metų praleistų santuokoje. Paklaustas, kas per tiek laiko pasikeitė, Linas šypsojosi sakydamas, kad viskas tapo tik dar geriau.

„Mintis, kuri dabar šovė į galvą, kad mes su Irma labai apsišlifavome savo kampus. Kalbamės ir nebeįsivaizduojame savo gyvenimo kažkaip kitaip. Nebeįsivaizduojame gyvenimo vienas be kito. Viskas pasikeitė į labai gerą pusę. Mūsų šeimoje Dievo dovana yra Saulė, ir dabar, kai ji kasdien žengia vis naujus žingsnius, ar pasako kokį naują žodelį, mums tai – didelis džiaugsmas. Padaugėjo džiaugsmo – pavadinkime taip“, – sakė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot L. Adomaičio, dėmesį artimiesiems rodyti reikia visuomet – tiek tada, kai nemato niekas,tiek ir tada, kai mato kiti. 

„Tai yra labai svarbus dalykas, nes žmonės dažnai bijo parodyti savo tikrus jausmus, parodyti savo emocijas, būna apsikarstę kažkokiomis baimėmis arba dedasi kaukes, kad atrodytų kiečiau. Bet manau, kad kai žmogus lieka vienas, jis supranta, kad nuoširdumas, tiesos ir tikrų jausmų deklaravimas, yra pats svarbiausias dalykas žmogaus gyvenime. Anksčiau ar vėliau kiekvienam žmogui ateina tas momentas, kai jis nustoja apsimetinėti, nori būti tikras, nori viską daryti šimtu procentų, pilna pėda“, – pastebėjo dainininkas.

REKLAMA

Lino ir Irmos pažintis – it iš romantinių filmų

Lino ir Irmos pažintis primena ištrauką iš romantinio filmo – būtent apie tokią svajotų savo vaikams pasakoti kiekvienas.

Anot L. Adomaičio žmonos Irmos, abu savo pažintį jiedu atsimena itin gerai – netgi dienų tikslumu. 

„Buvo mano darbovietės kalėdinis renginys. Linas buvo tarsi komisijos narys, o mes visi rengėme muzikinius pasirodymus – jis viską vertino, padėjo mums pasiruošti. Taip sutapo, kad mano komanda laimėjo – Linas užlipo ant scenos įteikti apdovanojimo ir nors mūsų komandos vadovė buvo visai kita moteris, Linas išdidžiai ją praėjo ir tą apdovanojimą įteikė man“, – besišypsodama prisiminė Irma.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jos, tas vakaras buvo kupinas euforijos ne tik dėl laimėto apdovanojimo, bet ir todėl, kad susipažino su žymiu žmogumi, su kuriuo netrukus ėmė ir toliau bendrauti.

„Viskas įvyko taip natūraliai, kad, atrodo, niekuomet nė nebuvo tos pradžios, neva, nuo dabar pradėsime draugauti. Tokio pasisakymo nebuvo. Atrodo, kad kai pirmąkart susitikome, nuo to karto ir pradėjome būti kartu – niekuomet daugiau ir nebeišsiskyrėme“, – kalbėjo ji.

Todėl net ir dabar, praėjus 10 santuokos metų ir gimus dukrelei Saulei, jiedu labai vertina vienas kito draugiją. „Aš manau, kad mes visi gyvenime esame verti to, ką turime, tik turime tai branginti ir mokėti tai vertinti. O aš tai vertinu“, – pastebėjo L. Adomaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kaip lepina savo žmoną, L. Adomaitis buvo atviras – jų šeimoje niekuomet nebuvo kažko konkretaus, todėl pažadėtų gėlių penktadieniais tikrai nėra. Vis dėlto dainininkas labai stengiasi išjausti kiekvieną akimirką, suvokti, ko jo antrajai pusei reikia. 

„Susiformavusių tradicijų nėra, bet kai sukūrėme šeimą, aš anksčiau galvojau apie mus du, o dabar – apie mus tris. Nėra taip, kad žiūrėčiau tik savo pozicijų, kad aš noriu to, ano. Šeimoje žodis „aš“ dingsta. Atsiranda „mes, mūsų, mums“, – sakė Linas.

Ypatinga tėviška intuicija

Žinomas vyras neslepia – tėvystė jį stipriai pakeitė, mat atsirado itin daug švelnumo. O štai jo žmona Irma atviravo, jog visuomet žinojo, kad Linas bus puikus tėtis. 

REKLAMA

„Neatsistebiu ir neatsidžiaugiu kasdien jo tėvyste, jo labai stipriu pašaukimu tėvystei. Sako, kad motiniška intuicija iš kažkur atsiranda labai stipri, tai Linas labai stiprią turi tėvišką intuiciją. Būna tokiu atvejų, kai aš keliu rankas ir sakau, kad tikrai pasitikiu Linu“, – sakė ji.

Anot Irmos, konfliktų jų šeimoje nė nekyla, todėl tikisi, kad toks gražus bendravimas galėtų tapti pavyzdžiu ir kitiems: „Tai, kad nesipykstame, o diskutuojame, yra mūsų labai įprastas būvis. Kad gyvename gražiai ir mylime vienas kitą, norisi tuo pasidžiaugti. Mes džiaugiamės ir labai tikime, kad tai, galbūt, kažką irgi įkvepia.“

Dabar šeima nė negalėtų būti laimingesnė. „Kai su Linu susipažinome, turėjau savo pusseserės šeimos modelį. Visąlaik galvojau, kad norėčiau tokios šeimos. Ir kai mes su Linu sukūrėme šeimą, aš nesitikėjau, kad gali būti taip gerai – aš tiesiog dėkoju Dievui, dėkoju Linui ir labai tuo džiaugiuosi bei sakau tai garsiai“, – su šypsena kalbėjo Irma.

REKLAMA

Moteris prisiminė, kad nuo tos dienos, kai pirmąkart susitiko, jiedu – visąlaik kartu. Linas dalyvavo ir gimdyme, o karantinas, nors daugeliui santykius ir griovė, jiems nė kiek nepamaišė.

„Per karantiną jausmai dar labiau liepsnojo. Parsivežėme labai daug vitamino D iš Ispanijos, vaikštome laimingi. Tik mano energija nukrypo į kitokio pobūdžio kūrybą. Ne į studiją, ar kažką, kas maniau, kad bus, bet į buitinius dalykus. Kieme Kaune pasidarėme gražią terasą, pasodinome žolę, apgenėjome medelius. Kiemas, kurio nenaudojome, virto kažkokiu stebuklu“, – vardijo L. Adomaitis.

Tiesa, prieš kelis metus dėl dukrelės ir žmonos jis netgi nusprendė atsisakyti vienos savo pamiltos įvaizdžio detalės – ilgų riestų ūsų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Moterys labai nemėgsta ilgų ūsų – norint bučiuotis, reikia trumpų, todėl juos labai griežtai nusiskutau“, – sakė Linas vėliau pridėdamas, kad rūpintis jais taip pat nebuvo pats lengviausias darbas.

Visą ištrauką iš laidos „Pasaulis pagal moteris“ kartu su Linu Adomaičiu pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų