REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Natalija Zemlyanukhina su vaikinu (nuotr. Instagram)

Rusijoje žinoma tinklaraštininkė Natalija Zemlyanukhina atvėrė širdį ir papasakojo apie neblėstančią meilę buvusiam vaikinui, anoreksiją bei baimę nesusilaukti vaikų.

16

Rusijoje žinoma tinklaraštininkė Natalija Zemlyanukhina atvėrė širdį ir papasakojo apie neblėstančią meilę buvusiam vaikinui, anoreksiją bei baimę nesusilaukti vaikų.

REKLAMA

Portalui starhit.ru ji pasakojo, kad negali nustoti mylėti buvusio vaikino Antoto.

Mergina visai neseniai baigė mokyklą, tačiau apie universitetą net negalvoja. Anot jos, ji gali užsidirbti pinigų iš savo rašoma tinklaraščio bei reklamų. Kalbėdama apie universitetą bei išsilavinimą, ji tikino, kad jai nereikia aukštojo išsilavinimo, nes paprasčiausiai nėra tokių specialybių, kurios būtų susijusios su tinklaraščio kūrimu.

Laimei, merginai puikiai sekasi uždirbti pinigų iš socialinių tinklų. Ji net nusipirko nuosavą butą ir toliau sėkmingai rašo tinklaraštyje, kuriame žmonėms skleidžia svarbią žinutę – nesistengti būti panašiu į ką nors kitą.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ji neseniai pradėjo kurti projektą  „Viskas gerai su manimi“. Šį projektą sukūrė, nes pati patyrė valgymo sutrikimą.

REKLAMA

„Tai turėjo įtakos mano psichinei ir fizinei būklei. Sirgau anoreksija. Negalėjau susitaikyti su savo kūnu, mėnesinės išnyko dėl nesveiko svorio. Tik visai neseniai pakoregavau ciklą. Taip, problemos vėl grįžta, kai kyla stresas, bet aš išmokau jį valdyti. Praėjusią vasarą man buvo gėda užsivilkti trumpus sijonus, šortus, bijodama, kad mano celiulitas bus pastebimas, o dabar man tai nerūpi. Asmeninis jausmas yra daug svarbesnis, ir aš žinau, kad su manimi viskas yra gerai. Dabar žinau, kad nenoriu nieko keisti savyje. Bet kokia forma yra graži. Manau, kad išvaizdos standartai griauna mergaičių sveikatą. Svarbu mylėti savo kūną ir rūpintis psichine sveikata. Grožis neturėtų reikalauti aukos“, – kalbėjo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad merginai puikiai sekasi uždirbti pinigų, tačiau asmeniniame gyvenime nėra taip gražu.

Mergina visai neseniai išsiskyrė su savo širdies draugu, tačiau išsiskyrimo priežasties neatskleidė: „Nepaisant visko, aš jį gerbiu ir myliu. Deja, taip atsitinka, žmonės išsiskiria. Pasirodo, kad niekuo šiame gyvenime negali pasitikėti. Mes abu esame kalti.“

Paklausta, ar pasiruošusi iš naujo ką nors pamilti, ši sakė, kad niekaip negali užmiršti buvusio vaikino: „Negaliu nustoti mylėti Antono. Aš dirbu, kad paleisčiau jį. Taip, aš paleidau jį laisvės atžvilgiu, nes nenoriu, kad jis matytų mano priklausomybę jam. Tai tik jausmai, kurių negaliu paleisti lygiai taip pat. Tai reikalauja laiko. Bet aš nieko negalvoju, gyvenu čia ir dabar.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Natalija mano, kad vaikinas nori pradėti naują gyvenimo etapą, todėl neketina grįžti pas ją, tačiau labai norėtų, kad jie vėl būtų pora.

Baigdama pokalbį apie studijas, buvusį vaikiną bei anoreksiją, ši atskleidė, kad baiminasi, jog negalės turėti vaikų.

„Kol viskas nėra aišku su mėnesinių ciklu. Tai nėra stabilu. Bet aš stengiuosi stebėti savo sveikatą. Aš darausi testus, valgau subalansuotą maistą, dirbu su psichologu. Nepatariu vadovautis grožio standartais. Aš tiesiog bijau, kad negalėsiu turėti vaikų“, – pabrėžė tinklaraštininkė.

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų