REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žavingoji aksominio balso savininkė Inga Valinskienė liepos 8-ąją švenčia 54-ąjį gimtadienį. Ne kartą moteris yra užsiminusi, kad šiuo metu ji išgyvena aukso amžių.

Žavingoji aksominio balso savininkė Inga Valinskienė liepos 8-ąją švenčia 54-ąjį gimtadienį. Ne kartą moteris yra užsiminusi, kad šiuo metu ji išgyvena aukso amžių.

REKLAMA

Ne paslaptis, kad prie Ingos laimės prisideda ir jos vyras Arūnas Valinskas. Ilgus metus santuokoje gyvenanti pora vis dar puoselėja viens kitam šiltus jausmus.

Ne kartą garsi pora atvirai yra pasakojusi apie ilgus santuokos metus. Arūnas yra prisipažinęs, žmoną stengiasi lepinti ne tik per gimtadienius: „Pamenu, buvo mūsų su Inga vestuvių dešimtmetis, jai nežinant prigužėjo pilni namai svečių, visi laukė pasislėpę. Atvedžiau Ingą užrištomis akimis į terasą, o ten jau krano pagalba buvo užkeltas automobilis. Vėliau jai užėjus į vidų, kaip filmuose, visi draugai iššoko ir ėmė dainuoti „karti, karti“.

Buvau nusamdęs visažistus, fotografus, jai paėmiau vestuvinę suknelę, sėdome į limuziną ir, kaip per tikras vestuves, nulėkėme į santuokų rūmus. Žinoma, niekas mūsų netuokė antrą kartą, bet fotografavomės ant laiptų, pamenu, aplinkiniai nesuprato, kas vyksta.“

REKLAMA
REKLAMA

„Tiek šėlome, kad po visko žmona prisipažino, kad šios vestuvės buvo daug linksmesnės už tikrąsias“, – juokavo vyras.

Prieš metus paklaustas, ko palinkėtų Ingai gimtadienio proga, vyras nedvejodamas, net kelis kartus savo žmonai palinkėjo kantrybės.

REKLAMA

„Jei egzistuoja sielų persikūnijimas, tai aš norėčiau kitame gyvenime atgimti moterimi, sutikti tokį asilą kaip aš ir suprasti, ką Valinskienė jaučia gyvendama su manimi. Neseniai su Inga galvojome skirtis, bet kai visi aplinkui skiriasi, tada pagalvojome, kad išsiskirsime iš kitų nesiskirdami“, – juokėsi vyras.

Prieš kelis metus laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Inga yra sakiusi, kad dabar išgyvena nuostabų laiką: „Jei nesureikšminsime besikeičiančios odos struktūros ir raukšlių veide, ir po penkiasdešimties galime gyventi drąsų, ilgą ir itin smagų laiką.“

REKLAMA
REKLAMA

Atvirame pokalbyje Inga prasitarė, kad per savo trisdešimtmetį liejo ašaras.

„Tada atrodė, kad gyvenimas beveik baigtas“, – juokėsi ji ir pridūrė, jog į tuos metus grįžti nenorėtų.

Dainininkė prisipažino, kad prabėgę metai jos sielos nė kiek nenuramino: „Oi, dar yra viduje visokių velniukų, dar verda ten katilas, tik dabar jau paprasčiau žiūriu į savuosius demonus, pažįstu juos, susigyvenau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų