REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visą ilgąjį savaitgalį vykusio festivalio „Pudra1444“ organizatoriai sulaukė nemalonumų, vienas jų atsidūrė komisariate.

Visą ilgąjį savaitgalį vykusio festivalio „Pudra1444“ organizatoriai sulaukė nemalonumų, vienas jų atsidūrė komisariate.

REKLAMA

Kaip rašoma Lietuvos respublikos Prokuratūros pranešime, Palangos miesto policijos komisariatas per pirmąjį liepos savaitgalį gavo apie 10 dėl triukšmo besiskundžiančių asmenų skambučių. Visi jie teigė, kad garsi muzika sklinda iš vilos Palangoje, kurioje tris dienas vyko menų festivalis. Tačiau renginio organizatoriai ir dalyviai policijos pareigūnų nurodymus sistemingai ignoravo, tad dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ikiteisminio tyrimo metu bus siekiama išsiaiškinti, kodėl skundai dėl atviroje lauko teritorijoje garsiai leidžiamos muzikos buvo ignoruojami ir kas dėl to kaltas.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminiam tyrimui vadovauja Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras, jį atlieka Palangos policijos komisariato tyrėjai.

Šį savaitgalį legendinės liukso klasės Palangos viloje „Auska“ kasmetinį vakarėlį surengęs Marius Lucka socialiniuose tinkluose pasidalijo įrašu, kuriame pranešė, kad atsidūrė policijos komisariate.

REKLAMA

Kasmet vykstantis vakarėlis pritraukė tik kviestinius svečius, kurie iš sostinės į Palangą buvo atskraidinti lėktuvu. 

„Pagal dabartinius vyriausybės nurodymus galime surengti jaunystės šventę tik konkrečiam skaičiui žmonių, todėl patekimas bus labai ribojamas“, – buvo skelbiama renginio apraše.

Sprendžiant iš žinomų žmonių įrašų socialiniuose tinkluose, trankus vakarėlis ir šeštadienį vyko iki pirmadienio ryto. Tokio triukšmo neapsikentę gyventojai į policiją kreipėsi ne vieną kartą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų