REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Gerda Žemaitė (nuotr. asm. archyvo)

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė visai neseniai pasiryžo grožio procedūrai. Moteris efektyviai atsikratė nepageidaujamų veido raukšlių.

45

„TV Pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė visai neseniai pasiryžo grožio procedūrai. Moteris efektyviai atsikratė nepageidaujamų veido raukšlių.

REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt kalbinta moteris papasakojo, kodėl dabar pasiryžo procedūrai, taip pat atskleidė, kokia buvo vyro nuomonė apie tai.

G. Žemaitei buvo atlikta botulino injekcija į pykčio raukšles bei aplink akis, o į šypsenos raukšles suleido hialurojo injekciją.

„Procedūrą atliko Inga Guogienė, kuri dirba „fi“ klinikoje. Ji yra plastikos chirurgė. Pirmą kartą man teko susidurti su moterimi, kuri yra plastikos chirurgė. Dažniausiai tekdavo bendrauti su vyrais, kurie yra plastikos chirurgai. Buvo tikrai labai smagu ir labai patiko, nes tai tikrai įdomi patirtis. Moterys kitaip supranta grožį. Kitaip jį mato. Man labai patiko, kad ši moteris yra už natūralumą. Nedaro taip, kad matytųsi per daug. Man gražiausias rezultatas būna tada, kai neatrodo dirbtinai“, – tikino moteris.

Pašnekovė pasakojo, kad jau seniai galvojo apie šias procedūras, tačiau vis nedrįsdavo: „Norėjau šių procedūrų jau seniai, bet visada bijodavau. Galvodavau, kad nebūtų per daug. Labai negražu, kai būna visko per daug, kai matosi, jog kažko žmogui suleista. Aš labai pasitikėjau šia gydytoja. Matau, kad nesuklydau, nes nesimato jokių patinimų, mėlynių ir nebėgo kraujas. Tikrai labai kruopšti specialistė.“

REKLAMA
REKLAMA

G. Žemaitė neslėpė, kad jai mimikos raukšlės trukdė, todėl norėjo jas išlyginti.

„Faktas, kad veido raukšlelės man jau trukdė. Jau ir seniau jas pastebėdavau, bet vis nesiryždavau. Buvau prisiskaičius visokių mitų, kurie atbaidė nuo šių procedūrų. Mane erzindavo raukšlės prie lūpų. Jau porą metų pagalvodavau apie tai, bet vis manydavau, kad dar nereikia. Tačiau dabar pakeičiau savo mąstymą. Anksčiau buvau skeptikė, o dabar viskas apsivertė aukštyn kojom. Man jau 39 metai. Mes visi senstame, todėl norisi pristabdyti šiek tiek tą senėjimo procesą. Oda senėja ir prarandą drėgmę“, – atskleidė pašnekovė.

REKLAMA

Anot jos, internete yra daug klaidinančios informacijos apie injekcijas, kurios ir atbaido žmones nuo procedūrų darymosi: „Labai baiminausi, kad negalėsiu visai suraukti kaktos, pakelti antakių. Bijojau, kad visai negalėsiu parodyti mimikos. Tačiau tai yra tik mitas. Viskas priklauso nuo to, kiek produkto bus įleista.“

Dabar Gerda su nekantrumu laukia, kuomet praeis 2 savaitės ir ji pamatys rezultatą. Kalbėdama apie procedūrą, ji džiaugėsi, kad jokio skausmo nejuto.

„Visiškai neskausminga procedūra. Prieš tai užšaldė, todėl nieko nejutau. Aš esu labai pakanti skausmui ir nieko nebijau, todėl sėdėjau su šypsena veide“, –  sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdama apie natūralumą, Gerda tikino, kad jai svarbu, jog viskas atrodytų kuo natūraliau: „Ši procedūra turi laikyti apie 8-10 mėnesius. Paskui žiūrėsiu, ar reikia pakartoti. Sunku spręsti, kuomet išbandžiau tai pirmą kartą. Nesibaiminu, kad norėsiu šią procedūrą nuolat kartoti. Į viską žiūriu labai atsakingai. Man negražu, kuomet nenatūraliai atrodo.“

Tiesa, G. Žemaitė sulaukė palaikymo ir iš vyro Andriaus: „Vyrui sakiau, kad eisiu darytis procedūrą. Jis nėra prieš šias procedūras. Tik minėjo, kad viską daryčiau protingai, neperžengčiau ribos, neatrodyčiau juokingai. Mano vyras net nepastebi, kuomet aš kažką pasidarau. Neviską aš jam ir pasakoju. Ką aš noriu, tą darau. Juk niekas negali man uždrausti.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų