REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Laima Lapkauskaitė (Nuotr.: Edita Valinčė)

Daugybės talentingų atlikėjų mokytoja, garsi prodiuserė Laima Lapkauskaitė liepos 6-ąją mini jubiliejų. Naujienų portalo tv3.lt kalbinta moteris atvirai papasakojo apie vienišumą bei gyvenime padarytas klaidas.

12

Daugybės talentingų atlikėjų mokytoja, garsi prodiuserė Laima Lapkauskaitė liepos 6-ąją mini jubiliejų. Naujienų portalo tv3.lt kalbinta moteris atvirai papasakojo apie vienišumą bei gyvenime padarytas klaidas.

REKLAMA

Moteris neslėpė, kad kartais tikrai jaučiasi vieniša, tačiau pati susikūrė tokį gyvenimą.

Švenčia jubiliejų

Kalbėdama apie jubiliejaus šventę, Laima neslėpė, kad šis laikotarpis kiek pakoregavo jos planus.

„Šis laikotarpis šiek tiek pakoregavo planus. Norėjau sukviesti pusbrolius, pusseseres, kadangi ir taip retai matomės. Aišku, kad viskas man neišėjo. Sugalvojau, kad paminėsiu gimimo dieną, tačiau labai atsargiai, kadangi yra ir pagyvenusių žmonių mano draugų rate. Minėsiu tvarkingai, gražiai, bet labai saugiai. Prie vieno stalo sėdės tik 6 žmonės. Bus šiltas, artimiausių žmonių susibūrimas. Bus be bučinių, be apsikabinimų. Net pakvietime parašiau: „Be bučinių, be apsikabinimų. Neprisileidžiu nieko. Gėles galiu perimti“, – sakė L. Lapkauskaitė.

Žinoma prodiuserė atskleidė, kad jai labai patinka gėlės, todėl tokią temą ir pasirinko: „Gimtadienio tema – gėlės. Kaip svečiai sugalvos, taip ir bus. Gal pasipuoš su gėlėmis... Šiaip mano gimtadieniai būna spontaniški, paprasti. Niekad nedarydavau tokių jubiliejų. Visada norėdavosi juos atšvęsti laisva forma, tačiau dabar toks metas, kad reikia suvaldyti visus žmones. Bus didžėjus. Kas norės pašoks, kas norės palinkėjimą pasakys.“

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad Laima per visą gyvenimą išmokė ne vieną žinomą atlikėją dainavimo paslapčių, tačiau dainininkų jos šventėje nebus.

„Atlikėjų į gimtadienio šventę nekviečiu. Net nenorėčiau, kad man kažkas dainuotų. Man jau tai nebeįdomu. Man smagūs gimtadieniai būna tokie, kuomet būna kažkoks prisiminimų vakaras su draugais. Pasilinksminimas bei pasišokimas. Per visą gyvenimą prisiklausiau koncertų, todėl dabar net neįdomu. Aišku, jeigu kas padarys staigmeną, aš būsiu labai dėkinga. Tikrai fainai. Bet specialiai nieko iš atlikėjų nekviečiu. Visada man maloniau yra pabendrauti su žmonėmis, o ne klausytis koncerto. Tada negali susišnekėti su draugais... Man norisi bendravimo“, – atvirai kalbėjo pašnekovė.

REKLAMA

Jaučiasi vieniša

Kalbėdama apie prabėgusius metus, mokytoja pasakojo, kad viskas teka sena vaga: „Šie metai buvo ramybės metai. Su vienu projektu padarėme pertrauką. Praėjusi vasara buvo labai intensyvi. Sakykime, kad tikrai ramesni metai. Viskas tvarkoje. Ramesni. Be didesnių iššūkių.“

Tiesa, ji neslėpė, kad gyvenime daug darė klaidų: „Visi žmonės daro klaidų. Būtų juokinga sakyti, kad niekada neklydau. Nežinau ar tai klaida, bet labai pasitikėdavau žmonėmis. Jaunais žmonėmis. Atiduodavau visą save į kažkokią draugystę, buitiškus jausmus. Stengiesi, o paskui labai nusivili. Tačiau abejoju, ar to nedaryčiau antrą kartą. Bet nusivylimas žmonėmis su metais vis didėjo. Nereikia visa esybe pulti į draugystes. Tų tikrų draugų visada mažėja. Prie bendro stalo jų visada bus daug, tačiau kai ištinka bėda – jų mažiau. Lieka vos vienas kitas. Taip ir mažini tą ratą.“

REKLAMA
REKLAMA

Gimtadienio kaltininkė pasakojo, kad ir su giminėmis bendravimas sumažėjo.

„Draugai neatkrenta visi, tačiau atsiranda šeimos. Todėl sumažėja ryšys su draugais. Aš esu viena, todėl man labiau reikia tos draugystės. Galiu pasakyti, kad dabar giminės labiau nutolo. Tačiau keli draugai tikrai išliko. Dabar su giminėmis labai nutolę esame. Mažai bendraujame“, –   atsidusus sakė pašnekovė.

Laimos draugų ratas apmažėjo, o ir su giminėmis mažiau bendrauja, todėl natūralu, kad dabar ji jaučiasi vieniša.

„Žinoma, kad jaučiuosi vieniša. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad man labai gerai būti vienai. Kartai neturiu net kam paskambinti. Pasijaučiu vieniša, kuomet draugai sako, kad pas juos atvyko anūkai ir jie yra užsiėmę. Toks mano gyvenimas. Taip viskas susiklostė, tačiau negaliu dejuoti. Taip aš pati jį susikūriau. Per karantiną aš buvau viena. Ant stalo pasidėjau tėvų nuotraukas ir į jas žiūrėjau. Tada net kažkaip gaila savęs pasidarė. Negaliu nieko kaltinti... Mano gyvenimas buvo labai spalvingas. Dabar yra kaip yra“, –  šypteli ji.

Baigdama pokalbį apie prabėgusius metus bei gimimo dieną, pašnekovė turi ir vieną norą: „Sulaukiau brandaus amžiaus. Palinkėčiau sau sveikatos. Jeigu jos yra, tuomet tikrai gali kalnus nuversti. Rimtesnių sveikatos problemų nejaučiu. Kiekvienam žmogui kažką pradeda skaudėti, tačiau dabar viskas tikrai labai gerai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų